ακτοπλοϊκά εισητήρια φθηνά

Δρομολόγια Πλοίων από Σκόπελος προς Άγιος Κωνσταντίνος

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Σκόπελος-Άγιος Κωνσταντίνος.

Κράτηση Εισιτηρίου
ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΟΙΟ
Δευτέρα 16:35 – 21:25 Σκόπελος – Άγιος Κωνσταντίνος ANES MYRTIDIOTISSA
Τρίτη 16:35 – 21:25 Σκόπελος – Άγιος Κωνσταντίνος ANES MYRTIDIOTISSA
Τετάρτη 16:35 – 21:25 Σκόπελος – Άγιος Κωνσταντίνος ANES MYRTIDIOTISSA
Πέμπτη 16:35 – 21:25 Σκόπελος – Άγιος Κωνσταντίνος ANES MYRTIDIOTISSA
Παρασκευή 16:35 – 21:25 Σκόπελος – Άγιος Κωνσταντίνος ANES MYRTIDIOTISSA
Σάββατο 16:35 – 21:25 Σκόπελος – Άγιος Κωνσταντίνος ANES MYRTIDIOTISSA
Κυριακή 16:35 – 21:25 Σκόπελος – Άγιος Κωνσταντίνος ANES MYRTIDIOTISSA

*Τα δρομολόγια πλοίων ενδέχεται να έχουν υποστεί αλλαγές. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Σκόπελος-Άγιος Κωνσταντίνος Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Σκόπελος-Άγιος Κωνσταντίνος εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Σκόπελος-Άγιος Κωνσταντίνος Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Σκόπελος-Άγιος Κωνσταντίνος εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Σκόπελος-Άγιος Κωνσταντίνος κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Σκόπελος Άγιος Κωνσταντίνος Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Σκόπελος Άγιος Κωνσταντίνος; Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Σκόπελος Άγιος Κωνσταντίνος.