Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Αγκίστρι

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το Αγκίστρι, το καταπράσινο διαμάντι του Αργοσαρωνικού, μόλις 55 λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά.

Το Αγκίστρι θεωρείται η καρδιά του Σαρωνικού παρόλο το μικροσκοπικό του μέγεθος. Από το λιμάνι του Πειραιά απέχει το πολύ μία ώρα και από το λιμάνι της Αίγινας μπορείτε να φτάσετε μέσα σε 5 λεπτά! Αξίζει να επισκεφτείτε το Αγκίστρι καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα του Αργοσαρωνικού και σφύζει από φυσική ομορφιά.

Οι πολλές και πανέμορφες του παραλίες έχουν καταγάλανα νερά, είναι πνιγμένες στο πράσινο και την φυσική ομορφιά και θα πρέπει να βρίσκονται σίγουρα στους προορισμούς των επισκεπτών, με την Χαλκιάδα, την Απόνησο και την Δραγωνέρα να ξεχωρίζουν αισθητά.

Μπορείτε, επίσης, να κάνετε βόλτα όλο το νησί με ένα πανέμορφο τουριστικό τρενάκι που θα σας οδηγήσει σε όλες τις παραλίες και τους οικισμούς του νησιού. Καλό θα ήταν να έχετε και δικό σας μεταφορικό μέσο, καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες τα ταξί, το λεωφορείο και το τουριστικό τρενάκι είναι δυσεύρετα.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το Αγκίστρι και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στο Αγκίστρι
Το αγκίστρι συνδέεται ακτοπλοϊκά με το Λιμάνι του Πειραιά και το λιμάνι της Αίγινας. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να διαλέξετε τα συμβατικά ferry boats από τον Πειραιά που έχουν την δυνατότητα να πάρουν και το μεταφορικό σας μέσο και το δρομολόγιο είναι περίπου 2 ώρες. Επίσης από το λιμάνι του Πειραιά, μπορείτε να επιλέξετε το Ιπτάμενο Δελφίνι το οποίο κάνει γύρω στα 55 λεπτά. Εναλλακτικά, μπορείτε να φτάσετε στο νησί από την Αίγινα είτε με το Αγκίστρι Express είτε με ένα θαλάσσιο ταξί.
Λιμάνι Αγκίστρι (AGS)
Στο Αγκίστρι θα βρείτε δύο λιμάνια: το Μεγαλοχώρι (νέο λιμάνι) και την Σκάλα (παλιό λιμάνι). Με την δημιουργία του λιμανιού του Μεγαλοχωρίου (νέο λιμάνι) το νησί αναβαθμίστηκε και υπήρξε αποσυμφόρηση της Σκάλας (παλιό λιμάνι). Τα Ιπτάμενα Δελφίνια αλλά και τα συμβατικά Ferry Boats από τον Πειραιά έχουν ως κύριο προορισμό το Μεγαλοχώρι. Η συνεχής ανάπτυξη του νησιού και η πολύ κοντινή απόσταση από τον Πειραιά και την Αίγινα το καθιστούν πολύ ελκυστικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους.
Σύνδεση Αγκιστρίου με άλλα νησιά (λιμάνια)
Το Αγκίστρι παρέχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια του Πειραιά και της Αίγινας.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Όταν φτάσετε στο λιμάνι του Μεγαλοχωρίου θα σας περιμένει το ΚΤΕΛ (ένα μικρό λεωφορείο) στο σημείο αποβίβασης που έχει την δυνατότητα να σας πάει σε όλες τις παραλίες του νησιού αλλά και στο λιμάνι της Σκάλας. Επίσης στο νησί υπάρχουν δύο θαλάσσια ταξί τα οποία λειτουργούν όλο το 24ωρο. Έχετε επίσης την δυνατότητα να νοικιάσετε και αυτοκίνητο, μηχανάκι ή ποδήλατο αλλά να θυμάστε ότι δεν είναι όλα τα μέρη του νησιού προσβάσιμα με αυτοκίνητο. Τέλος, το νησί διαθέτει πολλά καταπράσινα μονοπάτια πεζοπορίας τα οποία μπορείτε να ακολουθήσετε για να φτάσετε στις πανέμορφες παραλίες του νησιού με τα καταγάλανα νερά.

Online κρατήσεις φθηνών εισιτηρίων για Αγκίστρι

Για να βρείτε και να κλείσετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το Αγκίστρι χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Αγκίστρι