Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Κάσο

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κάσο, το νοτιότερο νησί των Δωδεκανήσων.

H Κάσος είναι ένα νησί για τους ταξιδιώτες που αποζητούν την ηρεμία. Ένα νησί παρθένο στον τουρισμό που ωστόσο δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει. Η φυσική ομορφιά του νησιού, οι σπηλιές και οι εκκλησίες θα σας αποζημιώσουν στο έπακρον.

Πρωτεύουσα και λιμάνι της Κάσου είναι το Φρυ, μια περιοχή που πολλοί απολαμβάνουν το μπάνιο τους – μην σας τρομάζει το λιμάνι – . Γενικότερα είναι ένα νησί γεμάτη παραλίες. Αξίζει η βόλτα με το καΐκι στη νότια μεριά του νησιού στο Αυλάκι, την Χοχλακιά και το Έλατρος. Παραλίες που δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε εξωτικό νησί. Ένα νησί με πολλά αρχαιολογικά μνημεία, γεμάτο παράδοση και μουσεία για τους φίλους της ιστορίας.

Τα βράδια στην Κάσο κυλούν εξίσου ήρεμα όσο και την μέρα. Καλό φαγητό και κρασί είναι ο συνδυασμός της βραδινής εξόδου σε ένα νησί που όσοι το έχουν επισκεφθεί τους έχει μείνει αξέχαστο.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κάσο και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στην Κάσο
Η Κάσος είναι ένας μακρινός προορισμός. Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν τακτικά πλοία, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, για το λιμάνι της Κάσου με την διαδρομή να κρατάει περίπου 10 ώρες.
Λιμάνι Κάσου (KSJ)
Το Φρυ είναι το λιμάνι του νησιού, εκεί όπου βρίσκεται το λιμανάκι της Μπούκας το οποίο υπήρξε πειρατικό καταφύγιο στο παρελθόν. Πλέον είναι απλά το καταφύγιο των ψαράδων. Στο Φρυ θα βρείτε το λεωφορείο που πραγματοποιεί τα δρομολόγια του νησιού και λίγα ταξί που ίσως και να πρέπει να περιμένετε στην αναμονή καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες η ζήτηση είναι μεγάλη.
Σύνδεση Κάσου με άλλα νησιά (λιμάνια)
Η Κάσος έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά, την Ανάφη, το Ηράκλειο Κρήτης και την Κάρπαθο.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Η Κάσος είναι ένα νησί όπου δεν θα βρείτε ποτέ κίνηση. Υπάρχουν ελάχιστα οχήματα καθώς οι περισσότεροι μετακινούνται με τα πόδια. Υπάρχει το αστικό λεωφορείο της γραμμής που εκτελεί δρομολόγια προς όλα τα χωριά του νησιού και λίγα ταξί. Για τις απομακρυσμένες παραλίες του νησιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα θαλάσσια ταξί συνδυάζοντας το μπάνιο σας με μια όμορφη βόλτα.

Online κρατήσεις φθηνών εισιτηρίων για/από Κάσο

Για να βρείτε και να κλείσετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια online για Κάσο χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Κάσο