Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Κως

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Κω, ένα πολύ τουριστικό νησί με έντονη νυχτερινή ζωή και πολύ τουρισμό.

Η Κως κατά την ιστορία είναι η γενέτειρα του Ιπποκράτη, Πατέρα της Ιατρικής. Κατά τις καλοκαιρινές σας διακοπές στο νησί περάστε μια βόλτα από το αρχαίο Ασκληπιείο και τον Πλάτανο του Ιπποκράτη και θαυμάστε την μεγαλειότητα των αρχαίων χρόνων.

Σήμερα η Κως είναι ένας από τους πιο τουριστικούς προορισμούς και μπορεί να σας προσφέρει απέραντη φυσική ομορφιά αλλά και έντονες διακοπές με δυνατή νυχτερινή ζωή. Τους καλοκαιρινούς μήνες το νησί σφύζει από ζωή, πολλά beach parties στις πολλές οργανωμένες παραλίες όπως το Τιγκάκι και το Λαμπί καθώς και ξεφάντωμα σε μπαρ και κλαμπάκια μέχρι το πρωί.

Αν επιθυμείτε να περάσετε πιο ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές ξεκινήστε από τις πιο απόμακρες και απομονωμένες παραλίες όπως το Πολέμι, το Μαστιχάρι, το Παραδείσι, ο Άγιος Φωκάς και ο Ψηλός Γκρεμός και συνεχίστε με ήρεμο απογευματινό καφέ ή βραδινό ποτό μπροστά στην θάλασσα στα Καρδάμαινα, την Χώρα και το Τιγκάκι.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κω και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στην Κω
Το ταξίδι σας από τον Πειραιά προς την Κω θα διαρκέσει κάπου μεταξύ 12 – 14 ωρών, ανάλογα με τις στάσεις του πλοίου στα γύρω νησιά.
Λιμάνι Κως (KGS)
Το ένα και μοναδικό λιμάνι της Κω είναι πολύ τουριστικό, έχει τις κατάλληλες υποδομές και είναι η πρωτεύουσα του νησιού. Το θέαμα από το πλοίο ακόμα, όταν θα πλησιάζεται στο νησί είναι εκπληκτικό καθώς ξεπροβάλουν τα πολύ όμορφα και παραδοσιακά σπίτια και κτήρια και η μεγάλη πλατεία.
Σύνδεση Κω με άλλα νησιά (λιμάνια)
Το λιμάνι της Κω συνδέεται ακτοπλοϊκά με τα λιμάνια του Πειραιά, της Αγαθονήσου, της Αμοργού, της Ανάφης, της Αστυπάλαιας, της Χίου, της Ικαρίας, της Καλύμνου, του Καστελόριζου, της Λέρου, των Λειψών, της Νάξου, της Νισύρου, της Πάρου, της Πάτμου, της Ρόδου, της Σάμου, της Σαντορίνης, της Σύμης, της Σύρου, της Τήλου, και των Φούρνων.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Η Κως έχει πολύ αναπτυγμένο οδικό δίκτυο δύο είδη λεωφορείων για την πιο εύκολη μετακίνησή σας. Υπάρχουν τα συμβατικά λεωφορεία του δήμου για να σας μεταφέρουν σε όλες τις παραλίες και περιοχές του νησιού και τα αστικά λεωφορεία για τις πιο κοντινές αποστάσεις. Με τα λεωφορεία μπορείτε να μετακινηθείτε με πολύ χαμηλό κόστος σε αντίθεση με τα πολλά ταξί που έχει το νησί. Καθώς οι αποστάσεις είναι αρκετά μεγάλες, καλό θα ήταν να έχετε δικό σας αυτοκίνητο ή μηχανή ή να νοικιάσετε από εκεί. Επίσης, υπάρχουν δύο πανέμορφα και γραφικά μπλε τρενάκια που θα κάνουν τον γύρο του νησιού.

Online κρατήσεις φθηνών εισιτηρίων για/από Κω

Για να βρείτε και να κλείσετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια online για Κω χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Κω