Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Άνδρο

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Άνδρο, ένα από τα πιο παραδοσιακά νησιά των Κυκλάδων, μόνο μία ώρα από την Ραφήνα.

Η Άνδρος αποτελεί ένα πολύ παραδοσιακό νησί των Κυκλάδων με όμορφα χωριά, πλακόστρωτα σοκάκια και μεγάλη φυσική ομορφιά αλλά και ταυτόχρονα ένας νεανικός προορισμός με έντονη νυχτερινή ζωή. Είναι ένας προορισμός που αξίζει να επισκεφθείτε για αρκετές μέρες για να προλάβετε να τα δείτε όλα.

Για τους λάτρεις της χαλάρωσης και της ξεκούρασης μπορείτε να βρείτε τα γραφικά χωριουδάκια που τα κυριεύει το πράσινο και η ομορφιά της φύσης αλλά και τα δάση με τους καταρράκτες, τις πηγές και τις πανέμορφες παραλίες.

Αν είστε λάτρης της διασκέδασης τότε να μείνετε στο Μπατσί που είναι διάσημο για το κοσμοπολίτικο περιβάλλον και κέντρα νυχτερινής διασκέδασης. Όποιο στυλ διακοπών και να προτιμάτε, όμως, σίγουρα θα πρέπει να δείτε τα πολλά αξιοθέατα του νησιού.

Να επισκεφθείτε σίγουρα τους Μύλους που αποδεικνύουν την έντονη παρουσία μεγάλων ποσοτήτων νερού αλλά και τον Πύργο του Αγίου Πέτρου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Παλαιόπολης, το Αρχαιολογικό Μουσείο στην Χώρα, τα πολλά μεγαλοπρεπή μοναστήρια, τους βιότοπους και το Μεσαιωνικό Κάστρο που θυμίζει μια άλλη αριστοκρατική εποχή.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Άνδρο και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στην Άνδρο
Στην Άνδρο, υπάρχει εύκολη και άνετη ακτοπλοϊκή μετακίνηση από το λιμάνι της Ραφήνας και τα γύρω νησιά. Υπάρχουν πολλά δρομολόγια, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Από την Ραφήνα, η διαδρομή είναι περίπου 2 ώρες εκτός αν χρησιμοποιήσετε το γρήγορο που τότε θα κάνετε περίπου 1 ώρα.
Λιμάνι Άνδρου (AND)
Το κεντρικό λιμάνι της Άνδρου είναι το Γαύριο. Λόγω των δυνατών ανέμων που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, το λιμάνι της Άνδρου είναι χτισμένο με τις κατάλληλες υποδομές στα βόρεια του νησιού ώστε να του παρέχεται φυσική κάλυψη. Στο Γαύριο θα βρείτε πάρα πολλά καφέ, μπαρ, καταστήματα για να κάνετε τα ψώνια σας αλλά και παραδοσιακές ταβέρνες. Μην διστάσετε να αγοράσετε τα τοπικά γλυκά από τα γραφικά ζαχαροπλαστεία!
Σύνδεση Άνδρου με άλλα νησιά (λιμάνια)
Οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις με το λιμάνι της Άνδρου είναι με την Ραφήνα, την Μύκονο, την Σύρο και την Τήνο.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Η Άνδρος έχει πολύ καλό οδικό δίκτυο και μπορείτε πολύ εύκολα με τα συχνά δρομολόγια των ΚΤΕΛ του νησιού να επισκεφθείτε σχεδόν όλες τις περιοχές και χωριά καθώς και σχεδόν όλες τις παραλίες. Εκτός όμως από τα λεωφορεία, υπάρχουν και πολλά ταξί για τις μετακινήσεις σας σε αυτό το πολύ μεγάλο νησί. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και καΐκια για να βρείτε τις πιο δύσβατες παραλίες. Λόγω του πολύ μεγάλου μεγέθους του νησιού και εφόσον έχετε την δυνατότητα, καλό θα ήταν να πάρετε το δικό σας αυτοκίνητο για μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία.

Online κρατήσεις φθηνών εισιτηρίων για Άνδρο

Για να βρείτε και να κλείσετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια online για Άνδρο χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Άνδρο

  Ακτοπλοϊκά Δρομολόγια για Άνδρο από Ραφήνα

  Στον πίνακα μπορείτε να δείτε ενδεικτικά ακτοπλοϊκά δρομολόγια και πλοία, από Ραφήνα για Άνδρο. Για να δείτε όλα τα τελικά δρομολόγια και τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για Άνδρο, χρησιμοποιείστε την φόρμα που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

  ΗΜΕΡΑ

  ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ

  ΩΡΕΣ

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ - ΑΦΙΞΗΣ

  ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΠΛΟΙΟ
  Δευτέρα07:25 - 09:20Ραφήνα - ΆνδροςFAST FERRIESFAST FERRIES ANDROS
  Δευτέρα07:50 - 09:45Ραφήνα - ΆνδροςGOLDEN STAR FERRIESSUPERFERRY II
  Δευτέρα17:30 - 19:30Ραφήνα - ΆνδροςFAST FERRIESTHEOLOGOS P
  Τρίτη07:25 - 09:20Ραφήνα - ΆνδροςFAST FERRIESFAST FERRIES ANDROS
  Τρίτη07:50 - 09:45Ραφήνα - ΆνδροςGOLDEN STAR FERRIESSUPERFERRY II
  Τρίτη17:30 - 19:30Ραφήνα - ΆνδροςFAST FERRIESTHEOLOGOS P
  Τετάρτη07:25 - 09:20Ραφήνα - ΆνδροςFAST FERRIESFAST FERRIES ANDROS
  Τετάρτη07:50 - 09:45Ραφήνα - ΆνδροςGOLDEN STAR FERRIESSUPERFERRY II
  Τετάρτη17:30 - 19:30Ραφήνα - ΆνδροςFAST FERRIESTHEOLOGOS P
  Πέμπτη07:25 - 09:20Ραφήνα - ΆνδροςFAST FERRIESFAST FERRIES ANDROS
  Πέμπτη07:50 - 09:45Ραφήνα - ΆνδροςGOLDEN STAR FERRIESSUPERFERRY II
  Πέμπτη17:30 - 19:30Ραφήνα - ΆνδροςFAST FERRIESTHEOLOGOS P
  Παρασκευή07:25 - 09:20Ραφήνα - ΆνδροςFAST FERRIESFAST FERRIES ANDROS
  Παρασκευή07:50 - 09:45Ραφήνα - ΆνδροςGOLDEN STAR FERRIESSUPERFERRY II
  Παρασκευή17:10 - 18:25Ραφήνα - ΆνδροςGOLDEN STAR FERRIESSUPERRUNNER
  Παρασκευή17:30 - 19:30Ραφήνα - ΆνδροςFAST FERRIESTHEOLOGOS P
  Παρασκευή19:15 - 21:10Ραφήνα - ΆνδροςGOLDEN STAR FERRIESSUPERFERRY II
  Σάββατο07:25 - 09:20Ραφήνα - ΆνδροςFAST FERRIESFAST FERRIES ANDROS
  Σάββατο07:50 - 09:45Ραφήνα - ΆνδροςGOLDEN STAR FERRIESSUPERFERRY II
  Σάββατο17:30 - 19:30Ραφήνα - ΆνδροςFAST FERRIESTHEOLOGOS P
  Κυριακή07:25 - 09:20Ραφήνα - ΆνδροςFAST FERRIESFAST FERRIES ANDROS
  Κυριακή07:50 - 09:45Ραφήνα - ΆνδροςGOLDEN STAR FERRIESSUPERFERRY II
  Κυριακή18:00 - 20:00Ραφήνα - ΆνδροςFAST FERRIESTHEOLOGOS P
  Κυριακή19:15 - 21:10Ραφήνα - ΆνδροςGOLDEN STAR FERRIESSUPERFERRY II

  *Τα δρομολόγια πλοίων ενδέχεται να έχουν υποστεί αλλαγές. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια για Άνδρο, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.