Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Φούρνους

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους Φούρνους, ένα πολύ μικρό σύμπλεγμα νησιών στην άγονη γραμμή γνωστούς και ως νησί των Κουρσάρων.

Οι Φούρνοι σίγουρα αποτελούν έναν μικρό και αυτόνομο κόσμο. Το μικρό αυτό σύμπλεγμα νησιών που ανήκει στην άγονη γραμμή προσφέρει στους επισκέπτες του χαλαρή, ήρεμη και εναλλακτική διαμονή μακριά από τα άγχη και τον θόρυβο των πόλεων.

Το νησί είναι γεμάτο από γραφικά σοκάκια και ταβέρνες, χαλαρή διάθεσή και φιλοξενία και πανέμορφα παραδοσιακά σπιτάκια γεμάτα λουλούδια που σίγουρα θα σας αναγκάσουν να μείνετε περισσότερες μέρες.

Υπάρχουν πολλές πανέμορφες παραλίες τις οποίες σίγουρα θα αγαπήσετε και μπορείτε να τις επισκεφθείτε με τα πόδια. Για τις πιο απόμακρες και, ομολογουμένως, πιο όμορφες θα χρειαστείς να χρησιμοποιήσετε τα καΐκια του νησιού.

Μετά το μπάνιο σας να δοκιμάσετε σίγουρα τα τοπικά εδέσματα και πιάτα και μην φοβηθείτε να παραγγείλετε φρέσκο ψάρι από οποιαδήποτε ταβέρνα επιλέξετε.

H νυχτερινή ζωή των Φούρνων έχει να προσφέρει μόνο κάποια λίγα ήρεμα μπαράκια στα οποία μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας πάνω στην θάλασσα με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Φούρνους και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στους Φούρνους
Για να φτάσετε στους Φούρνους μπορείτε να φύγετε από τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής. Η διαδρομή έχει πολλές στάσεις στα γύρω νησιά και διαρκεί περίπου 11 – 13 ώρες.
Λιμάνι Φούρνων (FOU)
Το μοναδικό λιμάνι των Φούρνων είναι στην χώρα του νησιού και ονομάζεται και αυτό Φούρνοι. Είναι από τα πιο μικρά και γραφικά λιμάνια αλλά τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη τουριστική ανταπόκριση με αποτέλεσμα όλο και περισσότερα πλοία να καταφθάνουν.
Σύνδεση Φούρνων με άλλα νησιά (λιμάνια)
Οι Φούρνοι συνδέονται ακτοπλοϊκά με τα λιμάνια του Πειραιά, της Ικαρίας, της Καλύμνου, της Κω, της Λέρου, της Μυκόνου, της Νάξου, της Πάρου, της Πάτμου, της Σάμου και της Σύρου.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Για τις μετακινήσεις στο νησί των Φούρνων δεν χρειάζεστε μεταφορικό καθώς είναι πολύ μικρές οι αποστάσεις και γίνονται όλες με τα πόδια. Για τις απόμερες παραλίες του νησιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τοπικά καΐκια.

Online κρατήσεις φθηνών εισιτηρίων για Φούρνους

Για να βρείτε και να κλείσετε online φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Φούρνους χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

 

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Φούρνους