Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Κύθηρα

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα Κύθηρα, γνωστό και ως νησί της Αφροδίτης και καταφύγιο του πιο γνωστού ζευγαριού της ιστορίας, του Πάρη και της Ωραίας Ελένης.

Τα Κύθηρα είναι γνωστά ως το νησί της Αφροδίτης καθώς εκεί γεννήθηκε η ομορφότερη θεά της αρχαιότητας. Η ομορφιά αυτή, χαρακτηρίζει και το ίδιο το νησί με τα πολλά και διαφορετικά του φυσικά τοπία που έχουν από βραχώδης περιοχές, πανέμορφες παραλίες με ολόχρυση άμμο, μαγευτικά σπήλαια τέλεια για εξερεύνηση και πολλά αρχαιολογικά μνημεία που μαρτυρούν τον ιστορικό πολιτισμό του νησιού.

Στις ημέρες των διακοπών σας στο νησί των Κυθήρων θα πρέπει να τιμήσετε σίγουρα τον πολιτισμό του νησιού και να επισκεφτείτε το ενετικό Κάστρο, τους παραδοσιακούς οικισμούς και τις βυζαντινές εκκλησίες.

Για τα μπάνια σας να προτιμήσετε σίγουρα το Καλάδι, που είναι η πιο φημισμένη παραλία του νησιού και χωρίζεται σε τρείς μικρές ξεχωριστές παραλίες. Επίσης, αξίζει να δείτε την Καμπονάδα, αν σας αρέσουν οι απομονωμένες παραλίες σκαι την παραλία Φυρή Άμμο, διάσημη για το κόκκινο της χρώμα.

Μην διστάσετε να δοκιμάσετε όλες τις τοπικές συνταγές του νησιού που θα τις βρείτε σε όλες τις ταβέρνες, εστιατόρια και παραδοσιακά καφενεία.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια online για Κύθηρα και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στα Κύθηρα
Για την πρόσβαση σας στα Κύθηρα έχετε διάφορες εναλλακτικές που μπορείτε να επιλέξετε. Το πιο σύνηθες είναι να πάρετε το πλοίο από τα λιμάνια του Πειραιά αλλά υπάρχει και ακτοπλοϊκή σύνδεση με το λιμάνι του Γυθείου, των Χανίων και της Νάπολης (Λακωνίας).
Λιμάνι Κυθήρων (KTH)
Το κεντρικό και σχετικά καινούργιο λιμάνι των Κυθήρων ονομάζεται Διακόφτι. Είναι κατάλληλα χτισμένο έτσι ώστε να προστατεύεται από τους δυνατούς ανέμους του νησιού και αποτελεί ένα από τα ασφαλέστερα λιμάνια σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν ακόμα δύο λιμάνια στο νησί τα οποία ονομάζονται Αγία Πελαγία και Καψάλι, με το τελευταίο να χρησιμοποιείται πια μόνο για να δένουν σκάφη αναψυχής.
Σύνδεση Κυθήρων με άλλα νησιά (λιμάνια)
Τα Κύθηρα συνδέονται ακτοπλοϊκά με τα λιμάνια του Πειραιά, της Νεάπολης, των Αντικυθήρων, του Κισάμου, του Ηρακλείου και του Γυθείου
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Ο πιο εύκολος κα γρήγορος τρόπος να δείτε όλο το νησί είναι με το δικό σας αυτοκίνητο. Μπορείτε να νοικιάστε και αυτοκίνητο ή μηχανή από τα γραφεία ενοικίασης στο λιμάνι. Για να δείτε όλες τις πιο απομακρυσμένες παραλίες, υπάρχουν ολοήμερες εκδρομές με καΐκια. Πραγματοποιούνται αρκετές ημερήσιες εκδρομές με καΐκι από το λιμάνι για τις παραλίες των Κυθήρων. Φυσικά, τα Κύθηρα διαθέτουν αρκετά λεωφορεία που θα σας μεταφέρουν σε όλο το νησί. Τέλος, εάν έχετε δικό σας σκάφος μπορείτε να το αράξετε στο Καψάλι.

Online κρατήσεις εισιτηρίων για Κύθηρα

Για να βρείτε και να κλείσετε online φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κύθηρα χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Κύθηρα