Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Ηρακλειά

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ηρακλειά, ένα από τα πιο εναλλακτικά νησιά των Κυκλάδων.

Η Ηρακλειά είναι ένα όμορφο μικρό νησί των μικρών Κυκλάδων. Ο απόλυτος προορισμός για αυτούς που αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση. Η ομορφιά του είναι κάτι παραπάνω από γραφική, με παραδοσιακά σπίτια, ταβερνάκια και παρθένα καταγάλανα νερά. Ο βασικός και μοναδικός δρόμος του νησιού μήκους 4 χλμ. ενώνει το λιμάνι του Αγίου Γεωργίου με τη Χώρα. Εκεί θα βρείτε τα λιγοστά ταβερνάκια και μπαρ του νησιού. Από τη Χώρα πηγαίνετε στο Σπήλαιο του Αγίου Ιωάννη, το μεγαλύτερο των Κυκλάδων και ένα από τα πιο όμορφα στην Ελλάδα. Για βουτιά μπορείτε να πάτε στην παραλία του Αγίου Γεωργίου, στη Βορινή Σπηλιά, στη Αλημιά και φυσικά στο Λιβάδι. Τα κρυστάλλινα νερά θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω και θα σας κάνουν να ξεχάσετε ότι δεν υπάρχουν καντίνες ή μαγαζιά κοντά. Για αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα. Όπως σε κάθε ελληνικό νησί, έτσι και στην Ηρακλειά θα βρείτε φρέσκο ψάρι, μαγειρεμένο σε όλες τις εκδοχές του. Ωστόσο αξίζει να δοκιμάσετε και το παραδοσιακό γεμιστό αρνί και το ψητό κατσικάκι.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ηρακλειά και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στην Ηρακλειά
Η Ηρακλειά συνδέεται απευθείας με τον Πειραιά με την διαδρομή να διαρκεί περίπου 7 ώρες, ενώ με το ταχύπλοο κάνει 4 ώρες και 30 λεπτά. Η Ηρακλειά συνδέεται επίσης με την Αμοργό, την Δονούσα, τα Κουφονήσια, την Νάξο, την Πάρο και την Σχοινούσα.
Λιμάνι Ηρακλειάς (IRK)
Ο Άγιος Γεώργιος, είναι το μοναδικό λιμάνι του νησιού. Μικρό και παραδοσιακό. Με λίγα ταβερνάκια και καφέ στο μοναδικό κεντρικό δρόμο του νησιού.
Σύνδεση Ηρακλειάς με άλλα νησιά (λιμάνια)
Η Ηρακλειά έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Αμοργό, τα Κουφονήσια, τη Νάξο, την Σύρο, την Πάρο, την Μύκονο, την Σχοινούσα και την Δονούσα .
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Στην Ηρακλειά μην περιμένετε ούτε για λεωφορείο, ούτε για ταξί. Οι αποστάσεις στο νησί είναι πολύ μικρές και καλύπτονται εύκολα με τα πόδια. Μπορείτε επίσης να περάσετε με καΐκι στις πιο απομακρυσμένες παραλίες του νησιού ή να φέρετε το δικό σας όχημα.

Online κρατήσεις φθηνών εισιτηρίων για Ηρακλειά

Για να βρείτε και να κλείσετε online φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ηρακλειά χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Ηρακλειά