Δρομολόγια Πλοίων από Ηρακλειά προς Σχοινούσα

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Ηρακλειά-Σχοινούσα.ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΠΛΟΙΟ
Δευτέρα01:05 – 01:10Ηρακλειά – ΣχοινούσσαSUPERFASTBLUE STAR PAROS
Δευτέρα15:40 – 15:50Ηρακλειά – ΣχοινούσσαΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕEXPRESS SKOPELITIS
Τρίτη15:40 – 15:50Ηρακλειά – ΣχοινούσσαΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕEXPRESS SKOPELITIS
Τετάρτη01:05 – 01:10Ηρακλειά – ΣχοινούσσαSUPERFASTBLUE STAR PAROS
Τετάρτη15:40 – 15:50Ηρακλειά – ΣχοινούσσαΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕEXPRESS SKOPELITIS
Πέμπτη15:40 – 15:50Ηρακλειά – ΣχοινούσσαΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕEXPRESS SKOPELITIS
Παρασκευή15:40 – 15:50Ηρακλειά – ΣχοινούσσαΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕEXPRESS SKOPELITIS
Σάββατο00:15 – 00:20Ηρακλειά – ΣχοινούσσαSUPERFASTBLUE STAR PAROS
Σάββατο15:40 – 15:50Ηρακλειά – ΣχοινούσσαΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕEXPRESS SKOPELITIS


*Ο πίνακας δρομολογίων είναι προσωρινά μη διαθέσιμος. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια για Σχοινούσα, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Ηρακλειά-Σχοινούσα Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Ηρακλειά-Σχοινούσα εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Ηρακλειά-Σχοινούσα Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Ηρακλειά-Σχοινούσα εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Ηρακλειά-Σχοινούσα κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Ηρακλειά Σχοινούσα Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Ηρακλειά Σχοινούσα; Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Ηρακλειά Σχοινούσα.

0/5 (0 Reviews)