Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Αλόννησο

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Αλόννησο, ένα από τα πιο όμορφα και μαγευτικά νησιά των Σποράδων.

Στην Αλόννησο θα βρείτε σίγουρα τις ήρεμες, χαλαρωτικές και ξεκούραστες διακοπές που επιθυμείτε.

Μπορεί να μην έχει την έντονη νυχτερινή διασκέδαση που κάποιοι αναζητούν στις διακοπές τους αλλά σίγουρα παρέχει πολύ έντονη φυσική ομορφιά, καταγάλανα νερά και μεγάλες συγκινήσεις.

Όταν κάνετε τις βόλτες σας στο πανέμορφο νησί της Αλοννήσου, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το θαλάσσιο πάρκο για να δείτε τα δελφίνια και τις φώκιες που μένουν εκεί. Επίσης, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τα αρχαιολογικά τοπία που βρίσκονται σε πολλά μέρη του νησιού.

Όσο θα βρίσκεστε στο νησί μπορείτε να επισκεφθείτε όλες τις παραλίες με το αυτοκίνητό σας και τις πιο απομονωμένες με καΐκια σε πολύ φθηνές τιμές.

Τέλος, η Αλόννησος έχει πολλές τοπικές συνταγές που πρέπει να δοκιμάσετε και ένα πολύ ωραίο τοπικό κρασί που πρέπει να πιείτε. Εξάλλου το όνομα Πατητήρι που είναι το λιμάνι της Αλοννήσου, πήρε το όνομά του από τα πατητήρια σταφυλιών.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Αλόννησο και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στην Αλόννησο
Για να φτάσετε στην Αλόννησο, μπορείτε να πάρετε τα πλοία της γραμμής από τον Βόλο και από τον Άγιο Κωνσταντίνο. Το ταξίδι σας θα διαρκέσει περίπου 4 ώρες και υπάρχουν δρομολόγια ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Λιμάνι Αλοννήσου (ALO)
Το κύριο λιμάνι της Αλοννήσου ονομάζεται Πατητήρι και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχει τον περισσότερο κόσμο. Αποτελεί την πρωτεύουσα του νησιού, έχει μια πολύ όμορφη παραλία και θα βρείτε και πολλές ταβέρνες για να φάτε μετά την βόλτα ή το μπάνιο σας.
Σύνδεση Αλοννήσου με άλλα νησιά (λιμάνια)
Η Αλόννησος συνδέεται ακτοπλοϊκά με τα λιμάνια του Άγιου Κωνσταντίνου, του Βόλου, της Θεσσαλονίκης, της Εύβοιας (Κύμη), της Σκιάθου, της Σκοπέλου και της Σκύρου.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Με το που θα κατεβείτε στο λιμάνι, θα βρείτε το ένα και μοναδικό λεωφορείο του νησιού να σας περιμένει. Τα δρομολόγια του, όμως, δεν πηγαίνουν σε όλο το νησί. Εκτός του λεωφορείου, μπορείτε να αναζητήσετε ταξί τα οποία κυκλοφορούν, αλλά και αυτά είναι λίγα. Για μεγαλύτερη άνεση στις μετακινήσεις σας, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο, ποδήλατο ή μηχανάκι. Προσέξτε, όμως, γιατί πολλά σημεία του νησιού έχουν πολύ απότομους δρόμους που είναι δύσκολο να τους περάσετε με μηχανάκι ή ποδήλατο.

Online κρατήσεις εισιτηρίων για Αλόννησο

Για να βρείτε και να κλείσετε online φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Αλόννησο χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Αλόννησο