Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Ζάκυνθο

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ζάκυνθο, την “αρχόντισσα” των Επτανήσων.

Στη Ζάκυνθο αδιαμφισβήτητα ο κορυφαίος προορισμός είναι η παραλία Ναυάγιο. Με την ολόλευκη αμμουδιά, τα καταγάλανα νερά και το σκουριασμένο σκαρί του πλοίου να συνθέτουν ένα κινηματογραφικό σκηνικό.

Μέσα στην πόλη θα δείτε τις λότζες ή αλλιώς στοές, με τις καμάρες και τα τοξωτά παράθυρα. Ένας πλακόστρωτος δρόμος που ξεκινά από τη συνοικία Μπόχαλη της πόλης της Ζακύνθου, φτάνει μέχρι το μεσαιωνικό κάστρο του νησιού, ένα μνημείο που θυμίζει το ενετικό στοιχείο του νησιού.

Οι δρόμοι είναι γεμάτοι άρωμα Βενετίας, με την κεντρική πλατεία του νησιού να είναι γεμάτη μαγαζάκια με παραδοσιακά προϊόντα και είδη δώρων. Ένα από τα ωραιότερα προάστια του νησιού είναι η Μπόχαλη όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ η το φαγητό σας με θέα όλο το νησί. Ενώ στην Μπανάνα και το Άγιο Νικόλαο θα βρείτε την ¨φασαρία¨ του νησιού καθώς είναι γεμάτα με beach bars.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ζάκυνθο και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στην Ζάκυνθο
Η Ζάκυνθος ενώνεται με δρομολόγια από το λιμάνι της Κυλλήνης στην Πελοπόννησο και από την Πάτρα με την διαδρομή να διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα. Μπορείτε να ταξιδέψετε και με ferry boats που κάνουν μισή ώρα λιγότερο.
Λιμάνι Ζακύνθου (ZTH)
Το λιμάνι της Ζακύνθου βρίσκεται στο κέντρο του νησιού. Είναι πολύ καλά οργανωμένο με τα λεωφορεία, τα ΚΤΕΛ και τα ταξί να τα βρίσκετε με το που κατεβείτε από το πλοίο. Υπάρχουν επίσης πολλά μαγαζιά για καφέ και φαγητό όπως και μαγαζάκια με τουριστικά προϊόντα.
Σύνδεση Ζακύνθου με άλλα νησιά (λιμάνια)
Η Ζάκυνθος συνδέεται ακτοπλοϊκά με τα λιμάνια της Πάτρας, της Κυλλήνης και της Ηγουμενίτσας.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Οι μετακινήσεις στο νησί της Ζακύνθου είναι πολύ καλά οργανωμένες. Τα ΚΤΕΛ και τα λεωφορεία βρίσκονται πολύ κοντά στο λιμάνι και θα σας μεταφέρουν σχεδόν σε όλες τις περιοχές του νησιού. Το οδικό δίκτυο είναι άριστο, πράγμα που σας επιτρέπει να κινείστε με μεγάλη ευκολία με το δικό σας μεταφορικό μέσο. Στο νησί υπάρχουν επίσης πολλά ταξί και ραδιοταξί που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν στις μεταφορές σας.

Online κρατήσεις φθηνών εισιτηρίων για/από Ζάκυνθο

Για να βρείτε και να κλείσετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια online για Ζάκυνθο χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Ζάκυνθο