Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Κέρκυρα

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κέρκυρα, ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας.

H Κέρκυρα είναι ένα νησί που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή. Με τα δυο φρούρια, τα στενά δρομάκια και την διάσημη εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα του πολιούχου του νησιού. Η Παλαιόπολη έχει τεράστιο αρχαιολογικό ενδιαφέρον με ρωμαϊκά λουτρά και μουσεία κοντά στο Μον Ρεπό. Η πλατεία Σπιανάδα, η κεντρική πλατεία του νησιού, γεμάτη μονίμως από κόσμο είναι η μεγαλύτερη των Βαλκανίων και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Ένα νησί με αμέτρητες παραλίες. Μερικές από αυτές είναι οι Περουλάδες, ο Άγιος Γεώργιος και  Άγιος Σπυρίδωνας, ενώ αν θέλετε περισσότερο ¨ζωή¨ μπορείτε να πάτε στον Άγιο Γόρδιο, στον Άγιο Στέφανο ή στη Γλυφάδα. Φυσικά η Κέρκυρα προσφέρει τα πάντα στον επισκέπτη για ό,τι αφορά τη νυχτερινή ζωή.

 

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κέρκυρα και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στην Κέρκυρα
Για να πάτε στη Κέρκυρα θα πρέπει πρώτα να μεταβείτε είτε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, είτε σε αυτό της Πάτρας. Για την μεταφορά μπορείτε να πάτε με αυτοκίνητο αλλά και με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ της Κέρκυρας που σας πάνε μέχρι το λιμάνι και έχουν ανταπόκριση με το καράβι. Από την Ηγουμενίτσα υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια και το ταξίδι διαρκεί 2 με 1,5 ώρα. Από το λιμάνι της Πάτρας το ταξίδι προς την Κέρκυρα διαρκεί 7-8 ώρες.
Λιμάνι Κέρκυρας (CFU)
Το νέο λιμάνι της Κέρκυρας είναι χτισμένο δυτικά από το παλιό. Εξυπηρετεί τα επιβατικά πλοία και κρουαζιερόπλοια. Ωστόσο αυτό που έλκει τον περισσότερο κόσμο είναι το παλιό λιμάνι, η Λευκίμμη. Λόγω του Κάβου, του Ακρωτηρίου που φημίζεται για την έντονη νυχτερινή του ζωή, μαζεύει αρκετούς ξένους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή κάθε χρόνο.
Σύνδεση Κέρκυρας με άλλα νησιά (λιμάνια)
Η Κέρκυρα συνδέεται ακτοπλοϊκά με την Ηγουμενίτσα, την Πάτρα, τους Παξούς, τη Ζάκυνθο, την Βενετία, την Μπάρι, την Ανκόνα και το Μπρίντεζι.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Στην Κέρκυρα μπορείτε να μετακινηθείτε είτε με τα δημοτικά λεωφορεία (πλατεία Σαν Ρόκκο) για τις κοντινές διαδρομές είτε με το ΚΤΕΛ για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του νησιού. Είναι ένα μεγάλο νησί και για αυτό το λόγο δεν είναι η καλύτερη λύση αυτή του ταξί. Το δικό σας μεταφορικό ή κάποιο ενοικιαζόμενο θα προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στις μεταφορές σας.

Online κρατήσεις φθηνών εισιτηρίων για/από Κέρκυρα

Για να βρείτε και να κλείσετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κέρκυρα χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Κέρκυρα

  • Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα

  • Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα

  • Κέρκυρα – Παξοί

  • Κέρκυρα – Πάτρα

  • Κέρκυρα – Ζάκυνθος

  • Κέρκυρα – Βενετία

  • Κέρκυρα – Μπάρι

  • Κέρκυρα – Ανκόνα

  • Κέρκυρα – Μπρίντεζι