Πώς κλείνω ακτοπλοϊκά εισιτήρια online;

Για να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια online, επισκεφθείτε το bookferry.gr και χρησιμοποιείστε την φόρμα αναζήτησης, σύμφωνα με τα παρακάτω βήματα:
1) Εισάγετε το λιμάνι αναχώρησης
2) Εισάγετε αντίστοιχα το λιμάνι προορισμού
3) Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
4) Επιλέξτε ημερομηνία επιστροφής
5) Κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτηση για να δείτε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο & εισιτήριο
6) Στην συνέχεια, θα οδηγηθείτε στην ιστοσελίδα του συνεργαζόμενου παρόχου όπου και θα κλείσετε το ακτοπλοϊκό εισητήριο που επιθυμείτε.

Πώς μπορώ να κάνω αλλαγή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου;

Για να πραγματοποιήσετε αλλαγή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο/προμηθευτή μέσω του οποίου έγινε η κράτηση του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου. Αν έχετε ξεχάσει με ποιον πάροχο έγινε η κράτηση, μπορείτε να ελέγξετε τα email σας και να δείτε τον αποστολέα επιβεβαίωσης κράτησης του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου.
Όλες οι προσφερόμενες υπηρεσίες παρέχονται από τον εκάστοτε πάροχο και δικτυακούς τόπους τρίτων και το bookferry.gr δεν εμπλέκεται επ’ουδενί στην διαδικασία κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.
Η συνναλαγή και η ολοκλήρωση παραγγελίας λαμβάνει χώρα στις ιστοσελίδες του εκάστοτε παρόχου και διέπεται από τους γενικούς όρους χρήσης συναλλαγών αυτών.

Το bookferry.gr πραγματοποιεί κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων;

Μέσω του bookferry.gr μπορείτε να επισκεφθείτε τις πλατφόρμες κράτησης ακτοπλοικών εισhτιρίων και να κάνετε κράτηση μέσω του website τους.
λες οι προσφερόμενες υπηρεσίες παρέχονται από τον εκάστοτε πάροχο και δικτυακούς τόπους τρίτων και το bookferry.gr δεν εμπλέκεται επ’ουδενί στην διαδικασία κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.
Η συνναλαγή και η ολοκλήρωση παραγγελίας λαμβάνει χώρα στις ιστοσελίδες του εκάστοτε παρόχου και διέπεται από τους γενικούς όρους χρήσης συναλλαγών αυτών.

Ποια δικαιολογητικά έγγραφα είμαι υποχρεωμένος να έχω μαζί μου όταν θα ταξιδέψω;

Κατά το ταξίδι σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας την ταυτότητάς σας ή άλλο επίσημο αποδεικτικό στοιχείο και φυσικάμε το εισιτήριό σας. Ο έλεγχος αυτών των στοιχείων θα πραγματοποιείται κατά τη διαδικασία της επιβίβασης (check in).
Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να έχετε μαζί σας:
1) Ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο
2) Αν έχετε εκδώσει ακτοπλοϊκό εισιτήριο με έκπτωση (π.χ. με χρήση φοιτητικού πάσου), θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας το έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είστε δικαιούχος έκπτωσης

Θέλω να κλείσω ακτοπλοϊκό εισιτήριο με ανοιχτή επιστροφή. Τί πρέπει να κάνω;

Μόνο λιγοστές ακτοπλοϊκές εταιρίες δίνουν την δυνατότητα έκδοσης ακτοπλοϊκού εισητηρίου με ανοιχτή επιστροφή. Αυτά τα εισιτήρια πρέπει να χρησιμοποιηθούν εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, το οποία ορίζει η εκάστοτε ακτοπλοϊκή εταιρεία και αναλόγως τον προορισμό.Προσοχή! Αφού παρέλθει η συγκεκριμένη χρονική περίοδος, τα ανοιχτά εισιτήρια είναι άκυρα και δεν ισχύουν.