Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Σάμο

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σάμο, ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά νησιά της Ελλάδος για να κάνετε τις διακοπές που ονειρεύεστε.
Η Σάμος είναι το τέλειο νησί για τους λάτρεις των ήρεμων διακοπών με την οικογένεια τους αλλά και για εκείνους που θέλουν να διασκεδάσουν όλη την ημέρα και όλη την νύχτα. Τα γραφικά χωριουδάκια στην ορεινή περιοχή της Σάμου καθώς και μερικές από τις πανέμορφες παραλίες, αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για χαλάρωση και ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια.

Εκτός των ορεινών χωριών όμως, μπορείτε να βρείτε στα βόρεια του νησιού παραλίες που ενδείκνυνται για surfing και διασκέδαση.

Επίσης στα τρία λιμάνια, Βαθύ, Καρλοβασι και Πυθαγόρειο υπάρχουν αμέτρητα μπαράκια και clubs για να διασκεδάζετε όλη την νύχτα. Μην ξεχάσετε, επίσης, να επισκεφτείτε τους φημισμένους καταρράκτες της Σάμου για ένα πολύ κρύο μπάνιο.

Τέλος, καθώς η Σάμος φημίζεται για την παραγωγή γλυκόπιοτων κρασιών, μην φοβηθείτε να τα δοκιμάσετε!
Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σάμο και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στην Σάμο
Στο νησί της Σάμου, μπορείτε να φτάσετε από τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής σε περίπου 11 ώρες και από το λιμάνι της Ραφήνας σε περίπου 16 ώρες. Για ένα εύκολο και ήρεμο ταξίδι, κλείστε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια στο bookferry.gr.
Λιμάνια Σάμου (BTH, PYT)
Η Σάμος έχει συνολικά 3 λιμάνια. Το κεντρικό λιμάνι και πρωτεύουσα του νησιού ονομάζεται Βαθύ και είναι το μεγαλύτερο από τα τρία. Το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι ονομάζεται Καρλοβασι και το τρίτο και μικρότερο ονομάζεται Πυθαγόρειο.
Σύνδεση Σάμου με άλλα νησιά (λιμάνια)
Το λιμάνι της Σάμου έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα παρακάτω λιμάνια: Πειραιάς, Αγαθονήσι, Χίος, Φούρνοι, Ικαρία, Κάλυμνος, Καβάλα, Κως, Λέρος, Λέσβος, Λήμνος, Μύκονος, Λειψοί, Πάρος, Νάξος, Πάτμος, Σάμος, Σύρος, Τουρκία, Ρόδος, Σύμη.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Λόγω του μεγάλου μεγέθους του νησιού θα ήταν πολύ βολικό για εσάς να φέρετε το δικό σας όχημα ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή μηχανάκι από εκεί. Αν όμως δεν έχετε αυτή την δυνατότητα, υπάρχουν πυκνά και συχνά δρομολόγια ΚΤΕΛ στο νησί τα οποία θα σας πάνε σε όλα τα χωριά και τις παραλίες.

Online κρατήσεις φθηνών εισιτηρίων για Σάμο

Για να βρείτε και να κλείσετε online φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σάμο χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

 

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Σάμο