Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Ιθάκη

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ιθάκη, το καταπράσινο νησί του Ιονίου, το νησί του Οδυσσέα.

H Ιθάκη είναι ένα νησί που θα λατρέψουν όσοι αγαπούν τις αθλητικές δραστηριότητες. Είναι γεμάτο ορεινές διαδρομές με θέα που κόβει την ανάσα. Πρωτεύουσα του νησιού είναι το Βαθύ, εκεί όπου βρίσκεται η Περατζάδα. Ο κεντρικός δρόμος της πόλης, δίπλα στη θάλασσα, ιδανικό spot για τους απογευματινούς περιπάτους. Λίγο πιο δίπλα από την Περατζάδα βρίσκεται η Λούτσα, ίσως η ωραιότερη παραλία για κολύμπι στην πόλη. Άλλος ένας οικισμός που θα εντυπωσιάσει τον επισκέπτη είναι το Κιόνι. Βρίσκεται στο βόρειο άκρο του νησιού και είναι απλά πανέμορφο. Η Μονή Καθαρών είναι ένα must see του νησιού. Ένα μοναστήρι χτισμένο στο στενότερο σημείο του νησιού με θέα που κόβει την ανάσα.

Στο Βαθύ και γύρο από αυτό θα βρείτε αξιόλογες ταβέρνες με καλό και φρέσκο ψάρι.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ιθάκη και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στην Ιθάκη
Η Ιθάκη έχει καθημερινά δρομολόγια με την Κεφαλλονιά , την Λευκάδα, την Πάτρα και τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, Από την Αθήνα υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια με το ΚΤΕΛ Κεφαλλονιάς για Πάτρα, με ανταπόκριση το πλοίο της γραμμής και το ΚΤΕΛ για Αστακό.
Λιμάνι Ιθάκης (ITH)
Το κεντρικό λιμάνι στο Βαθύ της Ιθάκης θεωρείται ένα από τα ασφαλέστερα φυσικά λιμάνια της Ελλάδας. Βρίσκεται πολύ κοντά στη κεντρική πλατεία του νησιού και την αγορά της Ιθάκης. Εστιατόρια και μαγαζιά βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής ενώ το λεωφορείο και τα ταξί του νησιού θα τα δείτε με το που κατεβείτε από το πλοίο.
Σύνδεση Ιθάκης με άλλα νησιά (λιμάνια)
Η Ιθάκη συνδέεται ακτοπλοϊκά με την Ζάκυνθο, την Πάτρα, την Κυλλήνη και τον Αστακό.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Η αστική γραμμή λεωφορείων του νησιού συνδέει το Βαθύ με Φρίκες και Κιόνι. Η ιδιαιτερότητα του νησιού είναι πως λόγο του ότι είναι ορεινό, οι δρόμοι είναι στενοί και με στροφές, Αυτό κάνει πολλούς επισκέπτες να προτιμούν τα ταξί τα οποία θα βρείτε στο λιμάνι.

Online κρατήσεις φθηνών εισιτηρίων για/από Ιθάκη

Για να βρείτε και να κλείσετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια online για Ιθάκη χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Ιθάκη