Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Σκόπελο

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σκόπελο, το καταπράσινο νησί των Βόρειων Σποράδων.

H Σκόπελος είναι ένα πανέμορφο νησί, με καταπράσινα νερά και μαγευτικές παραλίες.

Ο Στάφυλος, ο Πάνορμος και η Μηλιά είναι μερικές από αυτές που πρέπει να επισκεφθείτε ενώ υπάρχουν και κάποιες που προσεγγίζονται μόνο με καΐκι.

Η εκκλησία του Άη Γιάννη με τα 105 σκαλοπάτια είναι χτισμένη σε ένα από τα πιο ψηλά και όμορφα σημεία του νησιού, με θέα που κόβει την ανάσα.

Η τοπική κουζίνα του νησιού είναι πεντανόστιμη, με φρέσκιες πρώτες ύλες και ψάρια. Η νυχτερινή ζωή είναι ήρεμη με αρκετά μπαράκια ωστόσο να μένουν ανοιχτά μέχρι αργά.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σκόπελο και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στην Σκόπελο
Από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου αναχωρούν τακτικά πλοία για το λιμάνι της Σκοπέλου με την διαδρομή να διαρκεί 3-4 ώρες.
Λιμάνι Σκοπέλου (SKO)
Το κεντρικό λιμάνι της Σκοπέλου είναι ένας μέρος γεμάτο κόσμο, μαγαζιά και καταστήματα όλων των ειδών. Ένα όμορφο, γραφικό λιμάνι που κάνει τους επισκέπτες να κατεβαίνουν για τις βόλτες τους τα απογεύματα και τα βράδια.
Σύνδεση Σκοπέλου με άλλα νησιά (λιμάνια)
Η Σκόπελος έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Άγιο Κωνσταντίνο, τον Βόλο, την Θεσσαλονίκη, την Σκιάθο, την Αλόννησο, την Εύβοια και την Σκύρο.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Έξω από το λιμάνι της Σκοπέλου υπάρχει στάση λεωφορείων που εξυπηρετούν δρομολόγια για τις περισσότερες περιοχές και παραλίες του νησιού. Στο νησί υπάρχουν αρκετά ταξί όπως και άμαξες με άλογα για όμορφες βόλτες. Παρόλα αυτά, επειδή οι αποστάσεις είναι μεγάλες, το δικό σας μεταφορικό μέσο θα είναι σίγουρα πιο ξεκούραστο.

Online κρατήσεις εισιτηρίων για Σκόπελο

Για να βρείτε και να κλείσετε online φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σκόπελο χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Σκόπελο

  • Σκόπελος – Άγιος Κωνσταντίνος

  • Σκόπελος – Βόλος

  • Σκόπελος – Θεσσαλονίκη

  • Σκόπελος – Σκιάθος

  • Σκόπελος – Αλόννησος

  • Σκόπελος – Εύβοια (Κύμη)

  • Σκόπελος – Σκύρος