Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Οινούσσες

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις Οινούσσες, μια πολύ μικρή συστάδα νησιών δίπλα στην Χίο.

Οι Οινούσσες είναι από τα μικρότερα νησιά της Ελλάδας αλλά σίγουρα και από τα πιο όμορφα. Το μεγαλύτερο νησί της συστάδας είναι η Οινούσσα και είναι η πρωτεύουσα των νησιών.

Στις αρκετές παραλίες θα βρείτε πεντακάθαρα νερά για να απολαύσετε κολύμπι αλλά θα πρέπει να πάτε προετοιμασμένοι δύσκολα θα βρείτε σκιά.

Στις απογευματινές σας βόλτες επισκεφθείτε την χώρα και γνωρίστε την ενδιαφέρουσα ναυτική ιστορία του νησιού μέσω του Ναυτικού Μουσείου και των εντυπωσιακών εκθεμάτων του.

Το βράδυ δεν θα βρείτε πολλά μαγαζιά ανοιχτά για να πιείτε το ποτό σας καθώς οι Οινούσσες δεν φημίζονται για την ιδιαίτερη νυχτερινή ζωή που προσφέρουν. Παρόλα αυτά όμως η φυσική ομορφιά που διαθέτει και τα εξαιρετικά τοπία δεν θα σας αφήσουν παραπονεμένους.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Οινούσσες και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στην Οινούσσες
Στις Οινούσσες μπορείτε να πάτε μόνο μέσω τις Χίου καθώς δεν εκτελούνται ακτοπλοϊκά δρομολόγια από αλλού. Η απόσταση είναι πολύ μικρή, όμως και θα κάνετε λιγότερο από μία ώρα για να φτάσετε.
Λιμάνι Οινουσσών (ΙΝΟ)
Το κεντρικό και μοναδικό λιμάνι των Οινουσσών είναι η Πρωτεύουσα της συστάδας και βρίσκεται στην Οινούσσα. Παρά το μικρό του μέγεθος είναι πολύ επιβλητικό και θα εκπλαγείτε με το άγαλμα της Οινουσιώτισας μάνας και το άγαλμα της γοργόνας που σηκώνει ένα ιστιοφόρο.
Σύνδεση Οινουσσών με άλλα νησιά (λιμάνια)
Το λιμάνι των Οινουσσών συνδέεται ακτοπλοϊκά μόνο με το λιμάνι της Χίου.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Οι Οινούσσες είναι ένα πολύ μικρό νησί, οπότε δεν θα χρειαστείτε μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις σας. Όλες οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές και μπορείτε να τις κάνετε άνετα με τα πόδια. Για να δείτε και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του νησιού μπορείτε να επιβιβαστείτε στα διαθέσιμα καΐκια.

Online κρατήσεις φθηνών εισιτηρίων για Οινούσσες

Για να βρείτε και να κλείσετε online φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Οινούσσες χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

 

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Οινούσσες