Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Παξούς

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους Παξούς, το πιο φημισμένο νησί του Ιονίου Πελάγους για τα κρυστάλλινα νερά του, γνωστοί και ως Διαμάντι του Ιονίου.

Οι Παξοί αποτελούν το μικρότερο νησί σε όλα τα Επτάνησα και σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα με μοναδικά τοπία. Σπαρμένες σε όλο το νησί θα δείτε πάρα πολλές Ελιές που ζουν πολλές εκατοντάδες χρόνια, αγριολούλουδα όλων των ειδών και μικρούς και μεγάλους αμπελώνες. Από τις άφθονες Ελιές που υπάρχουν στον νησί, οι 2,500 κάτοικοι παράγουν εξαιρετικής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδο το οποίο χρησιμοποιούν και για την παραγωγή σαμπουάν και σαπουνιών. Πέρα όμως από τα παραδοσιακά προϊόντα των Παξών, το νησί φημίζεται για τις πανέμορφες παραλίες με τα πραγματικά κρυστάλλινα και μαγικά νερά που είναι το όνειρο του κάθε κολυμβητή. Καθώς είναι πολύ μικρό σε μέγεθος, μην διστάσετε να ακολουθήσετε όλα τα μονοπάτια και μικρά δρομάκια προς όλες τις γωνιές του νησιού και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε. Κατά την εξερεύνησή σας θα συναντήσετε πολλούς οικισμούς που έχουν χτιστεί με βάση την παραδοσιακή επτανησιακή αρχιτεκτονική, ξωκλήσια και μεγάλες εκκλησίες. Συνδυαστικά με τους οικισμούς οι Παξοί σφύζουν από φυσική ομορφιά που θα καταστήσουν το νησί έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς που έχετε επισκεφθεί ποτέ.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Παξούς και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στους Παξούς
Για να πάτε στους Παξούς, μπορείτε να ταξιδέψετε με το αυτοκίνητο σας μέσω της Ηγουμενίτσας. Σε περίπτωση που δεν έχετε αυτή την δυνατότητα μπορείτε να πάρετε ένα συμβατικό πλοίο από την Ηγουμενίτσα ή την Κέρκυρα, το οποίο κάνει περίπου 1-2 ώρες. Επίσης υπάρχει δυνατότητα ταχύπλοου (ιπτάμενα δελφίνια) με καθημερινά δρομολόγια μόνο από το λιμάνι της Κέρκυρας. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε τα μικρά καΐκια που συνδέουν τους Παξούς με την Πάργα.
Λιμάνι Παξών (PAX)
Το κεντρικό λιμάνι των Παξών βρίσκεται στο χωριό Γάιος το οποίο αποτελεί και το κέντρο ζωής του νησιού. Το λιμάνι και πρωτεύουσα των Παξών είναι κατάλληλα φτιαγμένο για να προφυλάσσεται από ισχυρούς ανέμους και έχει πολλά ρηχά σημεία για τον απόπλου μικρών βαρκών και σκαφών.
Σύνδεση Παξών με άλλα νησιά (λιμάνια)
Οι Παξοί συνδέονται ακτοπλοϊκά μόνο με τα λιμάνια της Ηγουμενίτσας και της Κέρκυρας.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Για την διευκόλυνση σας όσο θα βρίσκεστε στους Παξούς για διακοπές καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο. Οι Παξοί είναι ένα εξαιρετικά μικρό νησί και μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να το εξερευνήσετε ολόκληρο με τα πόδια. Υπάρχουν, φυσικά, και κάποια τοπικά λεωφορεία που εκτελούν αραιά δρομολόγια προς όλα τα μέρη του νησιού.

Online κρατήσεις φθηνών εισιτηρίων για/από Παξούς

Για να βρείτε και να κλείσετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια online για Παξούς χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Παξούς

    • Παξοί – Ηγουμενίτσα

    • Ιθάκη – Κέρκυρα