Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Κρήτη

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας.

H Κρήτη είναι ένα νησί με ιστορία χιλιάδων χρόνων, γεμάτο αρχαιολογικά μνημεία και πολλά μουσεία. Η Κνωσός, τα Μινωικά Ανάκτορα και τα Ενετικά Φρούρια είναι μερικά από τα στολίδια της. Η Κρήτη συνδυάζει άψογα το χθες με το σήμερα, δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ¨γευτεί¨ την παράδοση του νησιού αλλά και τις σύγχρονες ομορφιές του.

Το παλιό λιμάνι των Χανιών με τις παραδοσιακές ταβέρνες αλλά και το Ρέθυμνο με την Αγία Γαλήνη και τα …αθάνατα Ζωνιανά είναι μερικά από τα μέρη που πρέπει να επισκεφθεί κανείς. Το Φαράγγι της Σαμαριάς (διαδρομή 8 ωρών) είναι ένα από τα πιο μαγικά τοπία της Ελλάδας ενώ η Ελούντα, ο Μακρύς Γιαλός και η Παχιά Άμμος μερικές από τις πολλές παραλίες που θα σας μαγέψουν με τα καταγάλανα νερά τους.

Επειδή μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο νησί, στη νυχτερινή ζωή θα βρείτε πραγματικά τα πάντα. Ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη με επιλογές για κάθε γούστο.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κρήτη και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στην Κρήτη
Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά δρομολόγια προς όλα τα λιμάνια του νησιού. Η διάρκεια του ταξιδιού για την Κρήτη είναι 7-9 ώρες.
Λιμάνια Κρήτης (HER, CHA)
Τα μεγαλύτερα λιμάνια του νησιού Κρήτης είναι αυτά του Ηρακλείου, του Ρεθύμνου και των Χανιών με αυτό του Ηρακλείου να είναι το πιο κεντρικό. Και τα τρία είναι σημαντικός πόλος έλξης τόσο εσωτερικού όσο και ξένου τουρισμού. Για αυτό το λόγο ο ταξιδιώτης μπορεί να βρει τα πάντα. Από τουριστικά μαγαζιά με σουβενίρ και παραδοσιακά τρόφιμα μέχρι ταβέρνες και καφετέριες. Τα λιμάνια στο Ρέθυμνο και τα Χανιά προσφέρονται για πολύ όμορφες παραλιακές βόλτες.
Σύνδεση Κρήτης με άλλα νησιά (λιμάνια)
Η Κρήτη έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Ίο, την Μύκονο, τη Νάξο, την Πάρο, την Ρόδο, τη Σαντορίνη, την Κάσο, την Κω, την Χάλκη και τη Σητεία.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Η Κρήτη είναι ένα πολύ μεγάλο νησί και λόγο αυτού το ιδιωτικό αυτοκίνητο είναι η καλύτερη λύση. Ωστόσο υπάρχει άρτια συγκοινωνία με λεωφορείο και ΚΤΕΛ που εξυπηρετεί διαδρομές σε όλο το νησί. Σε όλα τα λιμάνια του νησιού υπάρχουν τόσο αστικά λεωφορεία όσο κα αυτά των ΚΤΕΛ.

Online κρατήσεις φθηνών εισιτηρίων για Κρήτη

Για να βρείτε και να κλείσετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κρήτη χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Κρήτη

  • Κρήτη – Πειραιάς

  • Κρήτη – Ίος

  • Κρήτη –Μύκονος

  • Κρήτη – Νάξος

  • Κρήτη – Πάρος

  • Κρήτη – Ρόδος

  • Κρήτη – Θήρα (Σαντορίνη)

  • Κρήτη – Κάσος

  • Κρήτη – Κως

  • Κρήτη – Χάλκη

  • Κρήτη – Σητεία