Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Αγαθονήσι

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Αγαθονήσι, το βορειότερο νησί των Δωδεκανήσων

Το Αγαθονήσι ή αλλιώς Γαϊδουρονήσι είναι ένας παρθένος προορισμός, ένα νησί 190 μόνιμων κατοίκων, ιδανικό για όσους επιθυμούν ήσυχες διακοπές. Το Αγαθονήσι αποτελείται από τρεις οικισμούς. Τον Αγ. Γεώργιο, που είναι το λιμάνι του νησιού και από το Μεγάλο και Μικρό χωριό. Το Μεγάλο χωρίο είναι ο μεγαλύτερος οικισμός του νησιού με έντονο το στοιχείο της πέτρας. Μια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που προστάτευε του κατοίκους από τις πειρατικές επιδρομές. Στο Αγαθονήσι θα βρείτε καλό παραδοσιακό φαγητό, αξίζει να δοκιμάσετε τα τοπικά μπιζέλια και το κρασί. Σε ένα τόσο ήρεμο και χαλαρό σε ρυθμούς νησί, μην ψάξετε για νυχτερινή ζωή. Στο Μεγάλο χωριό ωστόσο υπάρχουν μερικά καφενεία που μένουν ανοιχτά μέχρι αργά. Τα μεγαλύτερα πανηγύρια του νησιού είναι αυτό του Αγίου Παντελεήμονα στις 26/7 και της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τον Δεκαπενταύγουστο με φαγητό, παραδοσιακά γλυκά και ζυμωτό ψωμί στο ξυλόφουρνο. Σε ένα νησί γεμάτο κόλπους και σπήλαια δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε πεντακάθαρα νερά για να κολυμπήσετε. Μερικές από τις παραλίες που αξίζει να δείτε είναι η Χοχλιά, η Τσαγκάρη, το Αμμουδάκι, ο Πόρος, ο Τουρκολιμνιώνας και το Φυκιό.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια online για Αγαθονήσι και να κάνετε άμεσα  κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στο Αγαθονήσι
Το Αγαθονήσι δεν συνδέεται απευθείας με τον Πειραιά. Μπορείτε να μεταβείτε στην Κάλυμνο, την Λέρο, τους Λειψούς ή την Σάμο και από εκεί να περάσετε είτε με πλοίο είτε με δελφίνι στο Αγαθονήσι.
Λιμάνι Αγαθονησίου (AGA)
Ο Άγιος Γεώργιος, το κύριο λιμάνι βρίσκεται στο κέντρο του νησιού. Μαζί με το Μεγάλο και Μικρό χωριό είναι ο μεγαλύτερος οικισμός. Έχει αρκετά μαγαζάκια για να κάνετε τις βόλτες και τα ψώνια σας κατά μήκος της παραλίας. Οι μετακινήσεις στο νησί γίνονται με τα πόδια καθώς οι αποστάσεις είναι μικρές, ωστόσο μπορείτε να φέρετε το δικό σας μεταφορικό με το πλοίο.
Σύνδεση Αγαθονησίου με άλλα νησιά (λιμάνια)
Το Αγαθονήσι συνδέεται ακτοπλοϊκά με τα λιμάνια της Καλύμνου, την Λέρου, τους Λειψούς, την Σάμο, το Φαρμακονήσι, την Κω, την Πάτμο, το Πυθαγόρειο, την Ρόδο και την Σύμη.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Οι μετακινήσεις στο νησί του Αγαθονησίου γίνονται με τα πόδια, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε καθώς οι περισσότερες αποστάσεις καλύπτονται με τα πόδια. Όπου δεν υπάρχει οδική πρόσβαση, υπάρχουν καΐκια για ακτοπλοϊκή μετάβαση.

Online κρατήσεις φθηνών εισιτηρίων για/από Αγαθονήσι

Για να βρείτε και να κλείσετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια online για Αγαθονήσι χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Αγαθονήσι

  • Αγαθονήσι – Κάλυμνος

  • Αγαθονήσι – Λέρος

  • Αγαθονήσι – Λειψοί

  • Αγαθονήσι – Σάμος

  • Αγαθονήσι – Φαρμακονήσι

  • Αγαθονήσι – Κως

  • Αγαθονήσι – Πάτμος

  • Αγαθονήσι – Ρόδος

  • Αγαθονήσι – Σύμη