Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Ηράκλειο

Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το Ηράκλειο Κρήτης, την μεγαλύτερη πόλη στην Κρήτη και την 4η μεγαλύτερη πόλη σε όλη την Ελλάδα.

Το Ηράκλειο βρίσκεται στο κέντρο του νησιού και αποτελεί την μεγαλύτερη σε έκταση και πληθυσμό πόλη της Κρήτης. Με περίπου 7,000 φοιτητές, το Ηράκλειο έχει συνολικά 8 σχολές πανεπιστημίου και 11 ΤΕΙ.

Επίσης, όταν βρεθείτε στην πόλη θα πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε τα αρχαία μνημεία στην Κνωσό αλλά και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, το Ιστορικό Μουσείο Ηρακλείου, το Μουσείο Μάχης Κρήτης και Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Μην ξεχνάτε πως η πόλη του Ηρακλείου μετράει περίπου 3,000 χρόνια ιστορίας η οποία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα!

Πέρα, όμως από την ιστορία, το σύγχρονο Ηράκλειο έχει πάρα πολλά πράγματα να κάνετε όσο βρίσκεστε εκεί σε διακοπές. Για να μπείτε στους ρυθμούς της πόλης θα πρέπει σίγουρα να κάνετε βόλτα στο ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο, να επισκεφθείτε τα αμέτρητα καφέ, ρακάδικα και να ζήσετε την έντονη νυχτερινή ζωή σε πολλά bars και clubs!

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια online για Ηράκλειο και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στo Ηράκλειο
Το Ηράκλειο, ως μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, είναι προσβάσιμο από πάρα πολλούς προορισμούς. Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια από και προς το λιμάνι του Πειραιά καθώς και πολλά νησιά των Κυκλάδων σε περίπτωση που θέλετε να φτάσετε από κάποιο άλλο νησί. Η πόλη του Ηρακλείου είναι στην καρδιά της Κρήτης και το νησί έχει πολύ καλό οδικό δίκτυο. Είτε με δικό σας όχημα είτε με τα ΚΤΕΛ, είναι πολύ εύκολα προσβάσιμες όλες οι πόλεις και χωριά της Κρήτης.
Λιμάνι Ηρακλείου (HER)
Το λιμάνι στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχει πολύ μεγάλη εμπορική σημασία τόσο για την Κρήτη όσο και για την υπόλοιπη Ελλάδα και την Μεσόγειο. Υπάρχουν πάρα πολλά πλοία και καράβια σε καθημερινή βάση που φτάνουν και φεύγουν τόσο εμπορικά όσο και συμβατικά. Από τον Πειραιά μπορείτε να πάτε καθημερινά σε μια διαδρομή των περίπου 10 ωρών. Αποτελεί το μεγαλύτερο λιμάνι της Κρήτης και χωρίζεται στο καινούργιο λιμάνι που είναι για τους επιβάτες και τουρίστες και στο παλιό λιμάνι το ενετικό που είναι για μεταφορές και εμπορεύματα.
Σύνδεση Ηρακλείου με άλλα νησιά (λιμάνια)
Το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με Πειραιά, Σαντορίνη, Ίο, Πάρο, Μύκονο, Φολέγανδρο, Αμοργό, Κουφονήσι, Νάξο, Θεσσαλονίκη, Τήνο, Σκόπελο και Σκιάθο.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Όταν φτάσετε στο μαγευτικό Ηράκλειο, θα δείτε μία στάση ΚΤΕΛ (τις μπλε γραμμές), τα οποία έχουν δρομολόγια προς σχεδόν όλες τις περιοχές και πόλης της Κρήτης. Τα λεωφορεία περνούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και το κόστος του εισιτηρίου είναι πολύ χαμηλό. Εναλλακτικά υπάρχει και πιάτσα ταξί ακριβώς δίπλα για να σας πάει στην πόλη. Καθώς η Κρήτη είναι ένα πολύ μεγάλο νησί, καλό θα ήταν να φέρετε το δικό σας μεταφορικό μέσο για να μπορείτε να κάνετε εύκολο και φθηνά τις μεγάλες αποστάσεις. Επίσης, εάν θέλετε να επισκεφθείτε τα νησάκια γύρω από το Ηράκλειο ή τις πιο διάσημες παραλίες, μπορείτε να πάρετε τα καΐκια που λειτουργούν σαν θαλάσσια ταξί.

Online κρατήσεις φθηνών εισιτηρίων για Ηράκλειο

Για να βρείτε και να κλείσετε online φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ηράκλειο χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Ηράκλειο