ακτοπλοϊκά εισητήρια φθηνά

Δρομολόγια Πλοίων από Σχοινούσα προς Νάξος

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Σχοινούσα-Νάξος.ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΟΙΟ
Δευτέρα 07:40 – 09:00 Σχοινούσσα – Νάξος SUPERFAST BLUE STAR PAROS
Δευτέρα 10:20 – 12:05 Σχοινούσσα – Νάξος ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕ EXPRESS SKOPELITIS
Τρίτη 09:05 – 10:50 Σχοινούσσα – Νάξος ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕ EXPRESS SKOPELITIS
Τετάρτη 07:40 – 09:00 Σχοινούσσα – Νάξος SUPERFAST BLUE STAR PAROS
Τετάρτη 10:20 – 12:05 Σχοινούσσα – Νάξος ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕ EXPRESS SKOPELITIS
Πέμπτη 09:05 – 10:50 Σχοινούσσα – Νάξος ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕ EXPRESS SKOPELITIS
Παρασκευή 09:05 – 10:50 Σχοινούσσα – Νάξος ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕ EXPRESS SKOPELITIS
Σάββατο 07:40 – 09:00 Σχοινούσσα – Νάξος SUPERFAST BLUE STAR PAROS
Σάββατο 10:20 – 12:05 Σχοινούσσα – Νάξος ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕ EXPRESS SKOPELITIS


*Ο πίνακας δρομολογίων είναι προσωρινά μη διαθέσιμος. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια για Νάξο, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Σχοινούσα-Νάξος Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Σχοινούσα-Νάξος εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Σχοινούσα-Νάξος Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Σχοινούσα-Νάξος εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Σχοινούσα-Νάξος κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Σχοινούσα Νάξος Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Σχοινούσα Νάξος; Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Σχοινούσα Νάξος.