Δρομολόγια Πλοίων από Ηρακλειά προς Κουφονήσια

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Ηρακλειά-Κουφονήσια.ΜΕΡΟΜΗΝΙΑΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΠΛΟΙΟ
Δευτέρα01:05 – 01:55Ηρακλειά – ΚουφονήσιαSUPERFASTBLUE STAR PAROS
Δευτέρα15:40 – 16:35Ηρακλειά – ΚουφονήσιαΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕEXPRESS SKOPELITIS
Τρίτη15:40 – 16:35Ηρακλειά – ΚουφονήσιαΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕEXPRESS SKOPELITIS
Τετάρτη01:05 – 01:55Ηρακλειά – ΚουφονήσιαSUPERFASTBLUE STAR PAROS
Τετάρτη15:40 – 16:35Ηρακλειά – ΚουφονήσιαΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕEXPRESS SKOPELITIS
Πέμπτη15:40 – 16:35Ηρακλειά – ΚουφονήσιαΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕEXPRESS SKOPELITIS
Παρασκευή15:40 – 16:35Ηρακλειά – ΚουφονήσιαΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕEXPRESS SKOPELITIS
Σάββατο00:15 – 01:05Ηρακλειά – ΚουφονήσιαSUPERFASTBLUE STAR PAROS
Σάββατο15:40 – 16:35Ηρακλειά – ΚουφονήσιαΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕEXPRESS SKOPELITIS


*Ο πίνακας δρομολογίων είναι προσωρινά μη διαθέσιμος. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια για Κουφονήσια, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Ηρακλειά-Κουφονήσια Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Ηρακλειά-Κουφονήσια εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Ηρακλειά-Κουφονήσια Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Ηρακλειά-Κουφονήσια εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Ηρακλειά-Κουφονήσια κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Ηρακλειά Κουφονήσια Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Ηρακλειά Κουφονήσια; Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Ηρακλειά Κουφονήσια.

0/5 (0 Reviews)