ακτοπλοϊκά εισητήρια φθηνά

Δρομολόγια Πλοίων από Κουφονήσια προς Ηρακλειά

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Κουφονήσια-Ηρακλειά.ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΟΙΟ
Δευτέρα 06:55 – 07:45 Κουφονήσια – Ηρακλειά SUPERFAST BLUE STAR PAROS
Δευτέρα 09:40 – 10:30 Κουφονήσια – Ηρακλειά ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕ EXPRESS SKOPELITIS
Τρίτη 08:20 – 09:15 Κουφονήσια – Ηρακλειά ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕ EXPRESS SKOPELITIS
Τετάρτη 06:55 – 07:45 Κουφονήσια – Ηρακλειά SUPERFAST BLUE STAR PAROS
Τετάρτη 09:40 – 10:30 Κουφονήσια – Ηρακλειά ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕ EXPRESS SKOPELITIS
Πέμπτη 08:20 – 09:15 Κουφονήσια – Ηρακλειά ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕ EXPRESS SKOPELITIS
Παρασκευή 08:20 – 09:15 Κουφονήσια – Ηρακλειά ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕ EXPRESS SKOPELITIS
Σάββατο 06:55 – 07:45 Κουφονήσια – Ηρακλειά SUPERFAST BLUE STAR PAROS
Σάββατο 09:40 – 10:30 Κουφονήσια – Ηρακλειά ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕ EXPRESS SKOPELITIS


*Ο πίνακας δρομολογίων είναι προσωρινά μη διαθέσιμος. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια για Ηρακλειά, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Κουφονήσια-Ηρακλειά Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Κουφονήσια-Ηρακλειά εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Κουφονήσια-Ηρακλειά Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Κουφονήσια-Ηρακλειά εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Κουφονήσια-Ηρακλειά κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Κουφονήσια Ηρακλειά Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Κουφονήσια Ηρακλειά; Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Κουφονήσια Ηρακλειά.