Δρομολόγια Πλοίων από Φούρνοι προς Ικαρία (Άγιος Κύρηκος)

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Φούρνοι-Ικαρία (Άγιος Κύρηκος).ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΠΛΟΙΟ
Δευτέρα07:00 – 08:00Φούρνοι – Ικαρία Άγιος ΚήρυκοςΠΑΡΟΣ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΝΕPANAGIA THEOTOKOS
Τετάρτη07:00 – 08:40Φούρνοι – Ικαρία Άγιος ΚήρυκοςΠΑΡΟΣ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΝΕPANAGIA THEOTOKOS
Πέμπτη15:00 – 15:30Φούρνοι – Ικαρία Άγιος ΚήρυκοςHELLENIC SEAWAYSNHSOS MYKONOS
Παρασκευή09:35 – 09:55Φούρνοι – Ικαρία Άγιος ΚήρυκοςDODEKANISOS SEAWAYSDODEKANISOS EXPRESS
Σάββατο08:50 – 09:50Φούρνοι – Ικαρία Άγιος ΚήρυκοςΠΑΡΟΣ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΝΕPANAGIA THEOTOKOS
Κυριακή06:00 – 06:50Φούρνοι – Ικαρία Άγιος ΚήρυκοςΠΑΡΟΣ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΝΕPANAGIA THEOTOKOS
Κυριακή09:35 – 09:55Φούρνοι – Ικαρία Άγιος ΚήρυκοςDODEKANISOS SEAWAYSDODEKANISOS EXPRESS
Κυριακή17:50 – 18:50Φούρνοι – Ικαρία Άγιος ΚήρυκοςΠΑΡΟΣ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΝΕPANAGIA THEOTOKOS


*Ο πίνακας δρομολογίων είναι προσωρινά μη διαθέσιμος. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια για Ικαρία (Άγιο Κύρηκο), κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Φούρνοι-Ικαρία (Άγιος Κύρηκος) Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Φούρνοι-Ικαρία (Άγιος Κύρηκος) εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Φούρνοι-Ικαρία (Άγιος Κύρηκος) Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Φούρνοι-Ικαρία (Άγιος Κύρηκος) εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Φούρνοι-Ικαρία (Άγιος Κύρηκος) κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Φούρνοι Ικαρία (Άγιος Κύρηκος) Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Φούρνοι Ικαρία (Άγιος Κύρηκος); Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Φούρνοι Ικαρία (Άγιος Κύρηκος).

1/5 (1 Review)