Δρομολόγια Πλοίων από Ικαρία (Άγιος Κύρηκος) προς Φούρνοι

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Ικαρία (Άγιος Κύρηκος)-Φούρνοι.ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΠΛΟΙΟ
Δευτέρα14:00 – 14:45Ικαρία Άγιος Κήρυκος – Φούρνοι ΘύμαιναΠΑΡΟΣ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΝΕPANAGIA THEOTOKOS
Τετάρτη14:00 – 15:25Ικαρία Άγιος Κήρυκος – Φούρνοι ΘύμαιναΠΑΡΟΣ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΝΕPANAGIA THEOTOKOS
Σάββατο16:00 – 16:45Ικαρία Άγιος Κήρυκος – Φούρνοι ΘύμαιναΠΑΡΟΣ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΝΕPANAGIA THEOTOKOS
Κυριακή07:00 – 07:45Ικαρία Άγιος Κήρυκος – Φούρνοι ΘύμαιναΠΑΡΟΣ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΝΕPANAGIA THEOTOKOS


*Ο πίνακας δρομολογίων είναι προσωρινά μη διαθέσιμος. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια για Φούρνοι, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Ικαρία (Άγιος Κύρηκος)-Φούρνοι Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Ικαρία (Άγιος Κύρηκος)-Φούρνοι εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Ικαρία (Άγιος Κύρηκος)-Φούρνοι Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Ικαρία (Άγιος Κύρηκος)-Φούρνοι εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Ικαρία (Άγιος Κύρηκος)-Φούρνοι κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Ικαρία (Άγιος Κύρηκος) Φούρνοι Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Ικαρία (Άγιος Κύρηκος) Φούρνοι; Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Ικαρία (Άγιος Κύρηκος) Φούρνοι.

0/5 (0 Reviews)