Δρομολόγια Πλοίων από Άγιος Κωνσταντίνος προς Αλόννησος

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Άγιος Κωνσταντίνος-Αλόννησος.

ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΠΛΟΙΟ
Δευτέρα10:00 – 15:25Άγιος Κωνσταντίνος – ΑλόννησοςANESMYRTIDIOTISSA
Τρίτη10:00 – 15:25Άγιος Κωνσταντίνος – ΑλόννησοςANESMYRTIDIOTISSA
Τετάρτη10:00 – 15:25Άγιος Κωνσταντίνος – ΑλόννησοςANESMYRTIDIOTISSA
Πέμπτη10:00 – 15:25Άγιος Κωνσταντίνος – ΑλόννησοςANESMYRTIDIOTISSA
Παρασκευή10:00 – 15:25Άγιος Κωνσταντίνος – ΑλόννησοςANESMYRTIDIOTISSA
Σάββατο10:00 – 15:25Άγιος Κωνσταντίνος – ΑλόννησοςANESMYRTIDIOTISSA
Κυριακή10:00 – 15:25Άγιος Κωνσταντίνος – ΑλόννησοςANESMYRTIDIOTISSA

*Τα δρομολόγια πλοίων ενδέχεται να έχουν υποστεί αλλαγές. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια για Αλόννησο, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Άγιος Κωνσταντίνος-Αλόννησος Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Άγιος Κωνσταντίνος-Αλόννησος εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Άγιος Κωνσταντίνος-Αλόννησος Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Άγιος Κωνσταντίνος-Αλόννησος εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Άγιος Κωνσταντίνος-Αλόννησος κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Άγιος Κωνσταντίνος Αλόννησος Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Άγιος Κωνσταντίνος Αλόννησος; Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Άγιος Κωνσταντίνος Αλόννησος.

0/5 (0 Reviews)