Δρομολόγια Πλοίων από Άγιος Κωνσταντίνος προς Σκόπελος

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Άγιος Κωνσταντίνος-Σκόπελος.

ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΠΛΟΙΟ
Δευτέρα10:00 – 14:35Άγιος Κωνσταντίνος – ΣκόπελοςANESMYRTIDIOTISSA
Τρίτη10:00 – 14:35Άγιος Κωνσταντίνος – ΣκόπελοςANESMYRTIDIOTISSA
Τετάρτη10:00 – 14:35Άγιος Κωνσταντίνος – ΣκόπελοςANESMYRTIDIOTISSA
Πέμπτη10:00 – 14:35Άγιος Κωνσταντίνος – ΣκόπελοςANESMYRTIDIOTISSA
Παρασκευή10:00 – 14:35Άγιος Κωνσταντίνος – ΣκόπελοςANESMYRTIDIOTISSA
Σάββατο10:00 – 14:35Άγιος Κωνσταντίνος – ΣκόπελοςANESMYRTIDIOTISSA
Κυριακή10:00 – 14:35Άγιος Κωνσταντίνος – ΣκόπελοςANESMYRTIDIOTISSA

*Τα δρομολόγια πλοίων ενδέχεται να έχουν υποστεί αλλαγές. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια για Σκόπελο, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Άγιος Κωνσταντίνος-Σκόπελος Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Άγιος Κωνσταντίνος-Σκόπελος εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Άγιος Κωνσταντίνος-Σκόπελος Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Άγιος Κωνσταντίνος-Σκόπελος εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Άγιος Κωνσταντίνος-Σκόπελος κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Άγιος Κωνσταντίνος Σκόπελος Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Άγιος Κωνσταντίνος Σκόπελος; Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Άγιος Κωνσταντίνος Σκόπελος.

4/5 (1 Review)