Δρομολόγια Πλοίων από Σκιάθος προς Άγιος Κωνσταντίνος

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Σκιάθος-Άγιος Κωνσταντίνος.

ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΠΛΟΙΟ
Δευτέρα18:10 – 21:25Σκιάθος – Άγιος ΚωνσταντίνοςANESMYRTIDIOTISSA
Τρίτη18:10 – 21:25Σκιάθος – Άγιος ΚωνσταντίνοςANESMYRTIDIOTISSA
Τετάρτη18:10 – 21:25Σκιάθος – Άγιος ΚωνσταντίνοςANESMYRTIDIOTISSA
Πέμπτη18:10 – 21:25Σκιάθος – Άγιος ΚωνσταντίνοςANESMYRTIDIOTISSA
Παρασκευή18:10 – 21:25Σκιάθος – Άγιος ΚωνσταντίνοςANESMYRTIDIOTISSA
Σάββατο18:10 – 21:25Σκιάθος – Άγιος ΚωνσταντίνοςANESMYRTIDIOTISSA
Κυριακή18:10 – 21:25Σκιάθος – Άγιος ΚωνσταντίνοςANESMYRTIDIOTISSA

*Τα δρομολόγια πλοίων ενδέχεται να έχουν υποστεί αλλαγές. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Σκιάθος-Άγιος Κωνσταντίνος Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Σκιάθος-Άγιος Κωνσταντίνος εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Σκιάθος-Άγιος Κωνσταντίνος Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Σκιάθος-Άγιος Κωνσταντίνος εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Σκιάθος-Άγιος Κωνσταντίνος κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Σκιάθος Άγιος Κωνσταντίνος Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Σκιάθος Άγιος Κωνσταντίνος; Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Σκιάθος Άγιος Κωνσταντίνος.

1/5 (1 Review)