Δρομολόγια Πλοίων από Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης) προς Λήμνου

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης)-Λήμνου.ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΠΛΟΙΟ
Τρίτη04:40 – 06:00Άγιος Ευστράτιος – ΛήμνοςHELLENIC SEAWAYSEXPR. PEGASUS
Πέμπτη04:40 – 06:00Άγιος Ευστράτιος – ΛήμνοςHELLENIC SEAWAYSEXPR. PEGASUS
Παρασκευή22:10 – 23:40Άγιος Ευστράτιος – ΛήμνοςHELLENIC SEAWAYSEXPR. PEGASUS


*Ο πίνακας δρομολογίων είναι προσωρινά μη διαθέσιμος. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια για Λήμνο, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης)-Λήμνου Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης)-Λήμνου εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης)-Λήμνου Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης)-Λήμνου εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης)-Λήμνου κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης) Λήμνου Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης) Λήμνου; Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης) Λήμνου.

0/5 (0 Reviews)