Δρομολόγια Πλοίων από Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης) προς Λαύριο

ακτοπλοϊκά εισητήρια φθηνά

Δρομολόγια Πλοίων από Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης) προς Λαύριο

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης)-Λαύριο.

ΗΜΕΡΑ ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΟΙΟ
Τρίτη 23:10 – 06:40 Άγιος Ευστράτιος – Λαύριο HELLENIC SEAWAYS EXPR. PEGASUS
Πέμπτη 23:10 – 06:40 Άγιος Ευστράτιος – Λαύριο HELLENIC SEAWAYS EXPR. PEGASUS
Κυριακή 23:10 – 06:40 Άγιος Ευστράτιος – Λαύριο HELLENIC SEAWAYS EXPR. PEGASUS


*Ο πίνακας δρομολογίων είναι προσωρινά μη διαθέσιμος. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης)-Λαύριο Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης)-Λαύριο εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης)-Λαύριο Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης)-Λαύριο εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Άγιος Ευστράτιος (Άη Στράτης)-Λαύριο κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.