Δρομολόγια Πλοίων από Χίος προς Πειραιάς

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Χίος-Πειραιάς.

ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΠΛΟΙΟ
Δευτέρα23:10 – 07:55Χίος – ΠειραιάςBLUE STAR FERRIESBLUE STAR 1
Τρίτη23:10 – 07:10Χίος – ΠειραιάςHELLENIC SEAWAYSARIADNE
Τετάρτη08:10 – 23:00Χίος – ΠειραιάςHELLENIC SEAWAYSNISSOS RODOS
Τετάρτη23:10 – 06:55Χίος – ΠειραιάςBLUE STAR FERRIESBLUE STAR 1
Πέμπτη23:10 – 07:10Χίος – ΠειραιάςHELLENIC SEAWAYSARIADNE
Παρασκευή23:10 – 06:55Χίος – ΠειραιάςBLUE STAR FERRIESBLUE STAR 1
Σάββατο22:20 – 08:40Χίος – ΠειραιάςΑΕΙΝΑΥΤΗΣF/G – O/G PELAGITHS
Κυριακή10:45 – 04:30Χίος – ΠειραιάςHELLENIC SEAWAYSNISSOS RODOS
Κυριακή23:10 – 07:10Χίος – ΠειραιάςHELLENIC SEAWAYSARIADNE

*Τα δρομολόγια πλοίων ενδέχεται να έχουν υποστεί αλλαγές. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Χίος-Πειραιάς Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Χίος-Πειραιάς εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Χίος-Πειραιάς Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Χίος-Πειραιάς εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Χίος-Πειραιάς κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Χίος Πειραιάς Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Χίος Πειραιάς; Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Χίος Πειραιάς.

3/5 (2 Reviews)