Δρομολόγια Πλοίων από Πειραιάς προς Χίος (Μεστά)

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Πειραιάς-Χίος (Μεστά).ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΠΛΟΙΟ
Δευτέρα20:30 – 04:15Πειραιάς – ΧίοςHELLENIC SEAWAYSNISSOS SAMOS
Τρίτη16:00 – 06:40Πειραιάς – ΧίοςHELLENIC SEAWAYSNHSOS MYKONOS
Τρίτη20:00 – 05:00Πειραιάς – ΧίοςSUPERFASTBLUE STAR 1
Τετάρτη20:30 – 04:15Πειραιάς – ΧίοςHELLENIC SEAWAYSNISSOS SAMOS
Πέμπτη20:00 – 05:00Πειραιάς – ΧίοςSUPERFASTBLUE STAR 1
Παρασκευή16:00 – 05:20Πειραιάς – ΧίοςHELLENIC SEAWAYSNHSOS MYKONOS
Παρασκευή20:30 – 05:55Πειραιάς – ΧίοςHELLENIC SEAWAYSNISSOS SAMOS
Κυριακή20:00 – 05:00Πειραιάς – ΧίοςSUPERFASTBLUE STAR 1


*Ο πίνακας δρομολογίων είναι προσωρινά μη διαθέσιμος. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια για Χίο (Μεστά), κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Πειραιάς-Χίος (Μεστά) Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πειραιάς-Χίος (Μεστά) εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Πειραιάς-Χίος (Μεστά) Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Πειραιάς-Χίος (Μεστά) εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Πειραιάς-Χίος (Μεστά) κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Πειραιάς Χίος (Μεστά) Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Πειραιάς Χίος (Μεστά); Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Πειραιάς Χίος (Μεστά).

0/5 (0 Reviews)