Δρομολόγια Πλοίων από Μυτιλήνη (Λέσβος) προς Χίος (Μεστά)

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Μυτιλήνη (Λέσβος)-Χίος (Μεστά).ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΠΛΟΙΟ
Δευτέρα20:00 – 22:40Λέσβος Μυτιλήνη – ΧίοςSUPERFASTBLUE STAR 1
Τρίτη18:00 – 21:00Λέσβος Μυτιλήνη – ΧίοςHELLENIC SEAWAYSNISSOS SAMOS
Τετάρτη20:00 – 22:40Λέσβος Μυτιλήνη – ΧίοςSUPERFASTBLUE STAR 1
Πέμπτη06:45 – 09:15Λέσβος Μυτιλήνη – ΧίοςHELLENIC SEAWAYSNHSOS MYKONOS
Πέμπτη19:00 – 22:00Λέσβος Μυτιλήνη – ΧίοςHELLENIC SEAWAYSNISSOS SAMOS
Παρασκευή20:00 – 22:40Λέσβος Μυτιλήνη – ΧίοςSUPERFASTBLUE STAR 1
Σάββατο18:00 – 21:30Λέσβος Μυτιλήνη – ΧίοςΑΕΙΝΑΥΤΗΣF/G – O/G PELAGITHS
Κυριακή06:45 – 09:15Λέσβος Μυτιλήνη – ΧίοςHELLENIC SEAWAYSNHSOS MYKONOS
Κυριακή19:00 – 22:00Λέσβος Μυτιλήνη – ΧίοςHELLENIC SEAWAYSNISSOS SAMOS


*Ο πίνακας δρομολογίων είναι προσωρινά μη διαθέσιμος. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια για Χίο (Μεστά), κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Μυτιλήνη (Λέσβος)-Χίος (Μεστά) Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Μυτιλήνη (Λέσβος)-Χίος (Μεστά) εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Μυτιλήνη (Λέσβος)-Χίος (Μεστά) Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Μυτιλήνη (Λέσβος)-Χίος (Μεστά) εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Μυτιλήνη (Λέσβος)-Χίος (Μεστά) κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Μυτιλήνη (Λέσβος) Χίος (Μεστά) Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Μυτιλήνη (Λέσβος) Χίος (Μεστά); Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Μυτιλήνη (Λέσβος) Χίος (Μεστά).

4/5 (1 Review)