Δρομολόγια Πλοίων από Ρόδος προς Λέρος

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Ρόδος-Λέρος.ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΠΛΟΙΟ
Δευτέρα08:30 – 12:25Ρόδος – ΛέροςDODEKANISOS SEAWAYSPRIDE DODEKANISOS
Τρίτη17:00 – 22:15Ρόδος – ΛέροςSUPERFASTSUPERFAST XII
Τετάρτη08:30 – 12:25Ρόδος – ΛέροςDODEKANISOS SEAWAYSPRIDE DODEKANISOS
Τετάρτη18:00 – 00:50Ρόδος – ΛέροςSUPERFASTBLUE STAR PATMOS
Πέμπτη11:00 – 14:55Ρόδος – ΛέροςDODEKANISOS SEAWAYSDODEKANISOS EXPRESS
Πέμπτη17:00 – 22:15Ρόδος – ΛέροςSUPERFASTSUPERFAST XII
Παρασκευή08:30 – 12:25Ρόδος – ΛέροςDODEKANISOS SEAWAYSPRIDE DODEKANISOS
Σάββατο08:30 – 12:25Ρόδος – ΛέροςDODEKANISOS SEAWAYSPRIDE DODEKANISOS
Κυριακή08:30 – 12:25Ρόδος – ΛέροςDODEKANISOS SEAWAYSPRIDE DODEKANISOS
Κυριακή17:00 – 22:30Ρόδος – ΛέροςSUPERFASTSUPERFAST XII


*Ο πίνακας δρομολογίων είναι προσωρινά μη διαθέσιμος. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια για Λέρο, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Ρόδος-Λέρος Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Ρόδος-Λέρος εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Ρόδος-Λέρος Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Ρόδος-Λέρος εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Ρόδος-Λέρος κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Ρόδος Λέρος Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Ρόδος Λέρος; Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Ρόδος Λέρος.

0/5 (0 Reviews)