ακτοπλοϊκά εισητήρια φθηνά

Δρομολόγια Πλοίων από Πόρος προς Αίγινα

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Πόρος-Αίγινα.ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΟΙΟ
Δευτέρα 14:20 – 15:35 Πόρος – Αίγινα OLYMPIC CRUISES COSMOS
Τρίτη 14:20 – 15:35 Πόρος – Αίγινα OLYMPIC CRUISES COSMOS
Τετάρτη 14:20 – 15:35 Πόρος – Αίγινα OLYMPIC CRUISES COSMOS
Πέμπτη 14:20 – 15:35 Πόρος – Αίγινα OLYMPIC CRUISES COSMOS
Παρασκευή 14:20 – 15:35 Πόρος – Αίγινα OLYMPIC CRUISES COSMOS
Σάββατο 07:00 – 08:20 Πόρος – Αίγινα ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΦΟΙΒΟΣ
Σάββατο 14:00 – 15:20 Πόρος – Αίγινα ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΦΟΙΒΟΣ
Σάββατο 14:20 – 15:35 Πόρος – Αίγινα OLYMPIC CRUISES COSMOS
Κυριακή 14:15 – 15:40 Πόρος – Αίγινα ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΦΟΙΒΟΣ
Κυριακή 14:20 – 15:35 Πόρος – Αίγινα OLYMPIC CRUISES COSMOS


*Ο πίνακας δρομολογίων είναι προσωρινά μη διαθέσιμος. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια για Αίγινα, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Πόρος-Αίγινα Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πόρος-Αίγινα εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Πόρος-Αίγινα Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Πόρος-Αίγινα εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Πόρος-Αίγινα κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Πόρος Αίγινα Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Πόρος Αίγινα; Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Πόρος Αίγινα.