Νησιά για ζευγάρια – Οικονομικές, Φθηνές ή Πολυτελής Διακοπές

Νησιά για ζευγάρια – Οικονομικές, Φθηνές ή Πολυτελής Διακοπές

φθηνα νησια για ζευγαρια

Διακοπές ζευγαριού σε αιγαιοπελαγήτικο νησί

Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για ζευγάρια περιλαμβάνουν τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τη Ρόδο και μερικά λιγότερο επισκέψιμα κρυμμένα διαμάντια! 

Είτε αναζητάτε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος, το τέλειο μέρος για να τιμήσετε μια ξεχωριστή επέτειο, είτε απλά μια εβδομάδα στον παράδεισο με αυτόν που αγαπάτε, τα ελληνικά νησιά τα έχουν όλα.

Με ρομαντικές παραλίες, εκπληκτικά ασβεστωμένα χωριά και εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα, μην ψάξετε κάτι άλλο ​​εκτός των ελληνικών νησιών. Ο μαγικός συνδυασμός των εντυπωσιακών τοπίων, της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και της ζεστής, φιλοξενίας κάνουν αυτά τα νησιά την νούμερο ένα επιλογή για διακοπές για ζευγάρια. Είτε για ένα ειδυλλιακό ρομαντικό διάλειμμα, ή για τον μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα.

Με περισσότερα από 200 κατοικημένα νησιά διάσπαρτα στην ελληνική ηπειρωτική χώρα, θα έχετε αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε από το υπέροχο τοπίο των Κυκλάδων, τη μοναδική κληρονομιά των Δωδεκανήσων, τη ζωντανή ατμόσφαιρα των Ιονίων νησιών ή την ήρεμη γαλήνη του Βορείου Αιγαίου.

Όπου κι αν επιλέξετε, θα έχετε την ευκαιρία να χαθείτε σε ονειρεμένα αρχαία ερείπια, να ζήσετε τον παραδοσιακό νησιώτικο τρόπο ζωής ή απλά να χαλαρώσετε στην παραλία και να βουτήξετε τα δάχτυλα των ποδιών σας σε αστραφτερά γαλαζοπράσινα νερά.

Τα ελληνικά νησιά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ρομαντικές διακοπές

Το μόνο πρόβλημα που θα έχετε είναι να αποφασίσετε πού να πάτε! Παρακάτω θα δείτε τις κορυφαίες προτάσεις για τα καλύτερα ελληνικά νησιά για ζευγάρια.

Τα 10 Καλύτερα Ελληνικά Νησιά για Ζευγάρια:

  • Άνδρος
  • Σαντορίνη (Θήρα)
  • Κύθηρα 
  • Κάρπαθος 
  • Πάρος 
  • Κρήτη
  • Μύκονος
  • Τήνος
  • Ρόδος
  • Κως

Άνδρος

ζευγαρι ανδρος φθηνες διακοπες
Ζευγάρι στην Άνδρο

Αν είστε ένα ζευγάρι που του αρέσει η περιπέτεια και απολαμβάνει τις υπαίθριες δραστηριότητες, θα λατρέψετε την Άνδρο. Η Άνδρος είναι το πιο πράσινο από τα νησιά των Κυκλάδων, με πολλές φυσικές πηγές και ποτάμια. Αυτό κάνει τα τοπία αρκετά διαφορετικά από πολλά από τα κυκλαδίτικα νησιά.

Μια από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες στην Άνδρο για ζευγάρια είναι η πεζοπορία στο ποτάμι. Αυτή η γεμάτη δράση περιπέτεια μέσα στο δάσος τελειώνει σε έναν εντυπωσιακό καταρράκτη όπου μπορείτε να κάνετε μια αναζωογονητική βουτιά!

Μας άρεσε επίσης να εξερευνούμε την πρωτεύουσα της Άνδρου, τη Χώρα. Αυτή είναι μια εκπληκτική λευκή πόλη σε μια χερσόνησο. Είναι γεμάτο με όμορφα κτίρια και έχει τα λαμπερά τιρκουάζ νερά του Αιγαίου Πελάγους που το περιβάλλουν. Υπάρχει ακόμη και ένας εμβληματικός φάρος στην κορυφή ενός απόκρημνου βράχου!

Η Άνδρος είναι εύκολα προσβάσιμη για ζευγάρια που ξεκινούν τις διακοπές τους στην Αθήνα, καθώς αποτελεί ένα από τα κοντινότερα νησιά στην πρωτεύουσα. Μπορείτε να πάρετε το πλοίο από το λιμάνι της Ραφήνας απευθείας για το νησί.

Σαντορίνη (Θήρα)

νησια για ζευγαρια σαντορινη
Ζευγάρι στην Σαντορίνη

Αναζητάτε τάξη, πολυπλοκότητα και κάτι λίγο ιδιαίτερο; Με αιφνιδιαστικά λευκά βράχια που υψώνονται από την τιρκουάζ θάλασσα, διάσπαρτα με γραφικά λευκά κυκλαδίτικα σπίτια, η Σαντορίνη είναι ένα από τα ομορφότερα από όλα τα ελληνικά νησιά. Ένα ταξίδι εδώ δεν είναι φθηνό, ειδικά σε περίοδο αιχμής, αλλά αυτό το νησί αξίζει τη φήμη του ώς ένας must προορισμός για διακοπές για ζευγάρια.

Εδώ, θα βρείτε όμορφες παραλίες με ηφαιστειακή, πολύχρωμη άμμο, εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα και πολλές ευκαιρίες για να δοκιμάσετε μια μικρή νησιώτικη πολυτέλεια. Είναι επίσης ένας βολικός προορισμός, με διεθνές αεροδρόμιο και απευθείας πτήσεις προς πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Δεν είναι περίεργο που η Σαντορίνη χαρακτηρίζεται συχνά ως ένα από τα καλύτερα ελληνικά νησιά για μήνα του μέλιτος .

Διάσημη για τους αμπελώνες της, τα τοπικά προϊόντα και την καλοφαγική κουλτούρα, η Σαντορίνη είναι το μέρος που πρέπει να έρθετε για λίγη απόλαυση. Η πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά, φαντάζει κολλημένο στο πλάι της κολοσσιαίας καλντέρας της Σαντορίνης -ηφαιστειακός κρατήρας-, προσφέροντας εντυπωσιακές ευκαιρίες φωτογράφισης κατά την ανατολή και τη δύση του ηλίου.

Πολλοί ξενοδοχεία & καταλύματα μοιάζουν σαν να είναι σκαρφαλωμένα ακριβώς στην άκρη των βράχων, με εκπληκτική θέα, μικρές πισίνες και βεράντες, ιδανικά για κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα με το άλλο σας μισό. 

Εκτός από τη χαλάρωση στις πανέμορφες παραλίες, μπορείτε να κάνετε μια οινοπεριήγηση στο νησί, να περιπλανηθείτε στα πλακόστρωτα δρομάκια των παραδοσιακών χωριών ή να χαλαρώσετε με ένα κοκτέιλ και να απολαύσετε τη θέα από τις ασβεστωμένες βεράντες της παλιάς πόλης. Αυτό είναι, αναμφίβολα, ένα από τα καλύτερα ελληνικά νησιά για ηλικιωμένα ζευγάρια και για νεότερα ζευγάρια.

Εδώ θα βρείτε οικονομικές & φθηνές λύσεις για ζευγάρια, όπως επίσης και πολλές επιλογές για διακοπές πολυτελείας .

Κύθηρα 

νησια για ζευγαρια κυθηρα
Ζευγάρι στα Κύθηρα

Κορυφαία στη λίστα με τα καλύτερα ελληνικά νησιά για ζευγάρια είναι τα Κύθηρα. Μπορεί να μην είστε εξοικειωμένοι με αυτό το λιγότερο επισκέψιμο ελληνικό νησί, αλλά έχει κάποια σοβαρά ρομαντικά διαπιστευτήρια. Ήταν η γενέτειρα της Αφροδίτης, της Ελληνίδας θεάς του έρωτα, οπότε είναι δίκαιο να πούμε ότι τα Κύθηρα έχουν καταγεγραμμένο ρομαντισμό στην ιστορία τους!

Αυτό είναι το μέρος που πρέπει να έρθετε για χαλαρή πολυτέλεια και απομονωμένο ρομαντισμό. Θα το περιέγραφα ως ένα από τα καλύτερα ελληνικά νησιά για ζευγάρια μεγαλύτερης ηλικίας ή για όσους απολαμβάνουν τη ζωή με πιο αργούς ρυθμούς.

Τα Κύθηρα είναι η γενέτειρα της Αφροδίτης – καθιστώντας τα ένα από τα καλύτερα μέρη για διαμονή στην Ελλάδα για ζευγάρια.

Η εξερεύνηση αυτού του νησιού είναι σκέτη χαρά, καθώς κάθε χωριό στα Κύθηρα έχει τη δική του μοναδική ιστορία, πολιτισμό και χαρακτήρα. Είναι ένας θησαυρός τοπικών προϊόντων, από χειροποίητα χαλιά μέχρι τοπικό ελαιόλαδο και θαλασσινό αλάτι, και θα βρείτε συναρπαστική αρχιτεκτονική και εκπληκτική θέα σε κάθε γωνιά. Το ίδιο το νησί είναι γεμάτο με ερείπια μεσαιωνικών κάστρων, που αφηγούνται την ιστορία διαδοχικών κυμάτων εισβολής από Οθωμανούς, Ενετούς & Βυζαντινούς κατακτητές.

Μόλις τελειώσετε με τα ψώνια και τις περιηγήσεις στα αξιοθέατα, η παρθένα άμμος και τα γαλαζοπράσινα νερά των παραλιών σας περιμένουν – το τέλειο μέρος για να απολαύσετε ένα ηλιοβασίλεμα με τον σύντροφό σας. Τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει κανείς; Ο ρομαντισμός, η γοητεία και η απόμερη ηρεμία των Κυθήρων τα καθιστούν ένα από τα καλύτερα ελληνικά νησιά για ζευγάρια.

Εδώ θα βρείτε οικονομικές & φθηνές λύσεις για ζευγάρια, όπως επίσης και πολλές επιλογές για διακοπές πολυτελείας .

Κάρπαθος 

Αναμφισβήτητα ένα από τα ομορφότερα νησιά των Δωδεκανήσων, η Κάρπαθος είναι ο παράδεισος για ζευγάρια που αναζητούν ένα διάλειμμα από τα άγχη της καθημερινότητας. Σε ιδανική τοποθεσία στο Αιγαίο ανάμεσα στη Ρόδο και την Κρήτη, αυτό το τέλειο ελληνικό νησί είναι παρθένο και απομονωμένο και δεν έχει υποφέρει από την υπερβολική ανάπτυξη των μεγαλύτερων γειτόνων του. 

Η Κάρπαθος μπορεί να απέχει από το κύριο τουριστικό μονοπάτι, αλλά θα βρείτε πολλά πράγματα να κάνετε. Γραφικά χωριά, εκκλησίες και μοναστήρια είναι σκαρφαλωμένα στις απότομες πλαγιές, φωλιασμένα σε μερικά από τα ωραιότερα τοπία που θα βρείτε στα ελληνικά νησιά.

Οι κάτοικοι της Καρπάθου είναι περήφανοι για τις μοναδικές παραδόσεις και τον τοπικό πολιτισμό τους, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου υπάρχουν πολλά μικρά τοπικά πανηγύρια όπου μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακές σπεσιαλιτέ, μουσική και λαϊκούς χορούς. Η Κάρπαθος είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να δοκιμάσετε τις καταδύσεις. Τα κρυστάλλινα νερά που περιβάλλουν το νησί είναι γεμάτα από θαλάσσια ζωή και διάσπαρτα από ιστορικά ναυάγια.

Οι βόρειες και ανατολικές ακτές της Καρπάθου είναι τα καλύτερα μέρη για διαμονή σε ξενοδοχεία, γοητευτικούς ξενώνες και όλα όσα θα θέλατε για πολυτελείς διακοπές με το άλλο σας μισό.

Ωστόσο, αν θέλετε να ανακαλύψετε την πιο άγρια ​​πλευρά του νησιού, θα συνιστούσα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και να κατευθυνθείτε προς τα νότια, όπου θα βρείτε ερημικές παραλίες και άγρια ​​φυσικά τοπία. Όταν κοιτάς τις φωτογραφίες, είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις γιατί η Κάρπαθος είναι ένα από τα καλύτερα ελληνικά νησιά για ζευγάρια!

Ανακαλύψτε οικονομικές & φθηνές λύσεις για ζευγάρια, όπως επίσης και πολλές επιλογές για διακοπές πολυτελείας.

Πάρος

Η Πάρος είναι ένα από τα πιο μαγευτικά και δημοφιλή ελληνικά νησιά των Κυκλάδων, με λίγα κατάφυτα βουνά, χωριά στην κορυφή των βράχων και παραλίες με λευκή άμμο. Οι παραλίες του νησιού είναι το κύριο αξιοθέατο του, με αστραφτερά, καθαρά νερά και ζεστή χρυσαφένια άμμο, καθώς και μερικές από τις καλύτερες συνθήκες για windsurfing και kite surfing στα ελληνικά νησιά.

Η Πάρος περιγράφεται ως ένα από τα καλύτερα ελληνικά νησιά για νεαρά ζευγάρια, αλλά στην πραγματικότητα προσφέρει κάτι για όλους. Είτε αναζητάτε ξεκούραση και χαλάρωση στην παραλία, funky νυχτερινή ζωή ή συναρπαστική κουλτούρα και ιστορία, αυτή η όμορφη γωνιά της Ελλάδας έχει κάτι για εσάς.

Για να ζήσετε την καλύτερη ελληνική φιλοξενία, κατευθυνθείτε προς την Παροικιά και τη Νάουσα, τους δύο κύριους κόμβους του νησιού, όπου θα βρείτε παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες που προσφέρουν τοπικές λιχουδιές και ζωντανά μπαρ και κλαμπ όπου μπορείτε να χορέψετε μέχρι το ξημέρωμα.

Αν ψάχνετε για κάτι πιο χαλαρό, κατευθυνθείτε προς τα όμορφα παραδοσιακά χωριά Λεύκες και Μάρπησσα, όπου μπορείτε να περιπλανηθείτε στα αρχαία πλακόστρωτα δρομάκια και να θαυμάσετε την αστραφτερή ασβεστωμένη αρχιτεκτονική. Αν ψάχνετε για ένα πραγματικά ρομαντικό μέρος για να εξερευνήσετε με το άλλο σας μισό, η Πάρος είναι μια εξαιρετική επιλογή. 

Εδώ θα βρείτε οικονομικές & φθηνές λύσεις για ζευγάρια, όπως επίσης και πολλές επιλογές για διακοπές πολυτελείας .

Κρήτη

Η Κρήτη είναι το καλύτερο ελληνικό νησί για τους λάτρεις της ιστορίας, με υπέροχα μινωικά ερείπια και άγρια ​​φυσική ομορφιά που θα σας μεταφέρει πίσω στο χρόνο σε έναν κόσμο μύθου και μαγείας.

Ως το μεγαλύτερο από τα ελληνικά νησιά, η Κρήτη μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εκθαμβωτική ποικιλία φυσικών τοπίων, από απόκρημνα φαράγγια και βουνά, μέχρι μεγάλες αμμώδεις παραλίες και γραφικούς κρυμμένους κολπίσκους. Είναι το τέλειο μέρος για διακοπές για ζευγάρια και ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς για μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλά εκπληκτικά πολυτελή και boutique ξενοδοχεία και στην Κρήτη – ιδανικά για διακοπές & ταξίδια ζευγαριών!

Η Κρήτη φημίζεται για την ιστορία της, συμπεριλαμβανομένων των μινωικών ανακτόρων της Κνωσού, της Φαιστού και των Μαλίων και τα μεσαιωνικά μοναστήρια που έχουν αφήσει τα ίχνη τους σε όλο το νησί.

Μη χάσετε το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, για το καλύτερο μάθημα ελληνικής ιστορίας εκτός Αθηνών, ή κλείστε ημερήσιες εκδρομές στα άγρια ​​Σφακιά και την όμορφη Σπιναλόγκα.

Ωστόσο, η Κρήτη είναι επίσης ένας παράδεισος για τους υπαίθριους τυχοδιώκτες, προσφέροντας την ευκαιρία να κάνουν πεζοπορία, πεζοπορία και πεζοπορία σε επικές τοποθεσίες όπως το φαράγγι της Σαμαριάς.

Αν και είναι ένα δημοφιλές νησί με τουρίστες, υπάρχουν ακόμα πολλά μέρη όπου η παραδοσιακή κουλτούρα έχει παραμείνει ανέγγιχτη, που σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις παραδοσιακές παραδόσεις και τα φεστιβάλ που κάνουν την Κρήτη τόσο ξεχωριστή.

Εδώ θα βρείτε οικονομικές & φθηνές λύσεις για ζευγάρια, όπως επίσης και πολλές επιλογές για διακοπές πολυτελείας.

Μύκονος

Αυτή η λίστα δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να αναφερθεί η Μύκονος, πιθανότατα πιο γνωστή ως το νησί των ανέμων. Είναι ένα από τα καλύτερα ελληνικά νησιά για νεαρά ζευγάρια που αναζητούν έντονη νυχτερινή ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μύκονος μπορεί να είναι συντριπτικά γεμάτη κατά την τουριστική περίοδο αιχμής και ορισμένα μέρη αρχίζουν να φαίνονται υπερβολικά ανεπτυγμένα. Όμως, αυτό το όμορφο νησί είναι δημοφιλές και εξακολουθεί να υπερηφανεύεται για την τοπική γοητεία και τον δικό του χαρακτήρα, με γραφικά boutique ξενοδοχεία και φιλικούς ξενώνες. Κατευθυνθείτε εδώ εκτός περιόδου αιχμής διακοπών για τις καλύτερες τιμές και για να ζήσετε την πιο ήσυχη πλευρά του νησιού.

Δεν λείπουν πράγματα να κάνετε στη Μύκονο. Περάστε τις μέρες σας χαλαρώνοντας σε ηλιόλουστες παραλίες, δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στο windsurfing, γλεντήστε με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα ή εξερευνήστε τις εκπληκτικές ασβεστωμένες πόλεις και χωριά του νησιού.

Αν αναρωτιέστε πού να μείνετε, η Μύκονος διαθέτει πολλά από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Πολλά έχουν ιδιωτικές πισίνες, πολυτελή διακόσμηση και σερβίρουν μερικές από τις  καλύτερες γεύσεις του νησιού. 

Αν θέλετε να κάνετε ένα μικρό ταξίδι σε κάποιο κοντινό νησί, κάντε μια σύντομη βόλτα με το φέρι για το ιερό νησί της Δήλου, τη γενέτειρα των Ελλήνων δίδυμων θεών Απόλλωνα και Άρτεμης και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Ανακαλύψτε οικονομικές & φθηνές λύσεις για ζευγάρια, όπως επίσης και πολλές επιλογές για διακοπές πολυτελείας.

Τήνος

Ακριβώς δίπλα στη Μύκονο βρίσκεται το όμορφο νησί της Τήνου. Καυχιέται για όλη τη γοητεία που θα περιμένατε από τα νησιά των Κυκλάδων, αλλά χωρίς τα “μανιακά” πλήθη που θα βρείτε στη Μύκονο. Δεν έχει αναπτυχθεί στην ίδια κλίμακα με τον γείτονά του, επομένως διατηρεί σε μεγάλο βαθμό την αρχική του γοητεία και φυσική ομορφιά. Επιπλέον, είναι πολύ κοντά με το πλοίο από την Ραφήνα που το καθιστά πολύ εύκολο για διακοπές.

Με μια πιο χαλαρή αίσθηση, είναι ιδανικό για ζευγάρια που θέλουν να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί. Ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε είναι να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να επισκεφτείτε μερικά από τα πιο όμορφα σημεία. Αγαπημένες δραστηριότητες στην Τήνο είναι η περιπλάνηση στα γραφικά κατάλευκα ορεινά χωριά της Καρδιανής και του Πύργου, η απόλαυση φρέσκων θαλασσινών δίπλα στο νερό στον Πάνορμο και η γευσιγνωσία κρασιού στο Βωλάξ.

Στην Τήνο, θα ανακαλύψετε οικονομικές & φθηνές λύσεις για ζευγάρια, όπως επίσης και πολλές επιλογές για διακοπές πολυτελείας.

Δείτε εδώ, τα δρομολόγια πλοίων (γρήγορο/συμβατικό) από Ραφήνα για Τήνο.

Ρόδος

Αν είστε ζευγάρι που αγαπά την ιστορία, τότε σκεφτείτε οπωσδήποτε να επισκεφτείτε τη Ρόδο. Αυτό το ελληνικό νησί κάποτε ήταν το σπίτι του υπέροχου Κολοσσού της Ρόδου, ένα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου. Πρέπει να επισκεφθείτε την Παλιά Πόλη της Ρόδου, η οποία είναι ένας λαβύρινθος από όμορφους μεσαιωνικούς δρόμους και έχει πιστοποιηθεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Η Ακρόπολη στη Λίνδο είναι μια άλλη καταπληκτική τοποθεσία για επίσκεψη. Η Λίνδος ιδρύθηκε από Δωριείς το 10 π.Χ. και το 4 π.Χ. χτίστηκε ένας καταπληκτικός ναός αφιερωμένος στην Αθηνά Λίνδια.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα να απολαύσετε στη Ρόδο εκτός από την ιστορία! Μπορείτε να χαλαρώσετε με την/τον ζευγάρι σας σε μία από τις όμορφες παραλίες όπως ο κόλπος του Αγίου Παύλου ή ο κόλπος του Άντονι Κουίν. Υπάρχουν επίσης μερικά υπέροχα πολυτελή ξενοδοχεία στο νησί, συμπεριλαμβανομένου του Ixian Grand .

Κως

Η Κως είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στην Ελλάδα για να επισκεφτούν ζευγάρια καθώς συνδυάζει απίστευτες παραλίες με γραφικές πόλεις και μοναδική αρχιτεκτονική. Περπατώντας στους δρόμους της πόλης της Κω θα συναντήσετε την βενετσιάνικη και οθωμανική αρχιτεκτονική, τις παραδοσιακές ταβέρνες και τα πολυσύχναστα μπαρ. Το λιμάνι φιλοξενεί πολυτελή γιοτ και κομψά εστιατόρια που προσφέρουν μερικά από τα πιο φρέσκα θαλασσινά που μπορεί κανείς να φανταστεί.

Οι αμέτρητες παραλίες που βρίσκονται γύρω από το νησί είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα και προσφέρουν απίστευτα θαλάσσια σπορ. Υπάρχει επίσης μια σειρά αρχαίων τοποθεσιών για ζευγάρια που θέλουν να ρίξουν μια ματιά στη συναρπαστική ιστορία της Ελλάδας. Τα πολλά πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα γύρω σε σημαντικές τοποθεσίες του νησιού σας δίνουν την δυνατότητα, πολύ εύκολα και χωρίς μεγάλες μετακινήσεις να εξερευνήσετε τοποθεσίες όπως το Φρούριο Αντιμάχειας και η περιοχή ανασκαφών της Αρχαίας Αγοράς.

Τέλος, αξίζει να μείνετε στο Ikos Aria resort, το οποίο βρίσκεται στο πιο όμορφο μέρος του νησιού. Κολυμπήστε μέχρι την εκκλησία του Καστριού για να χτυπήσετε την καμπάνα – λέγεται ότι φέρνει καλή τύχη! Υπάρχουν δύο αρχαιολογικοί χώροι γύρω από το ξενοδοχείο για εξερεύνηση  συν, 300 ετικέτες κρασιού για να δοκιμάσετε 🙂!

Η Κως δίνει την δυνατότητα  για οικονομικές & φθηνές λύσεις για ζευγάρια, όπως επίσης και πολλές επιλογές για διακοπές πολυτελείας.

Σχετικά άρθρα για νησιά & ακτοπλοϊκούς προορισμούς

5/5 (3 Reviews)