ακτοπλοϊκά εισητήρια φθηνά

Δρομολόγια Πλοίων από Βενετία προς Ηγουμενίτσα

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Βενετία-Ηγουμενίτσα.ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΟΙΟ
Τετάρτη 04:30 – 08:00 Βενετία – Ηγουμενίτσα ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (MINOAN) CRUISE EUROPA
Τετάρτη 12:00 – 14:30 Βενετία – Ηγουμενίτσα ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ANEK-SUPERFAST F/B ELYROS
Τετάρτη 12:00 – 19:00 Βενετία – Ηγουμενίτσα GRIMALDI LINES MV EUROFERRY CORFU
Πέμπτη 04:30 – 08:00 Βενετία – Ηγουμενίτσα ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (MINOAN) CRUISE OLYMPIA
Σάββατο 12:00 – 14:30 Βενετία – Ηγουμενίτσα ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ANEK-SUPERFAST F/B ELYROS
Σάββατο 21:00 – 02:30 Βενετία – Ηγουμενίτσα GRIMALDI LINES MV EUROFERRY CORFU
Κυριακή 12:00 – 15:00 Βενετία – Ηγουμενίτσα ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ANEK-SUPERFAST F/B OLYMPIC CHAMP


*Ο πίνακας δρομολογίων είναι προσωρινά μη διαθέσιμος. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Βενετία-Ηγουμενίτσα Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Βενετία-Ηγουμενίτσα εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Βενετία-Ηγουμενίτσα Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Βενετία-Ηγουμενίτσα εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Βενετία-Ηγουμενίτσα κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Βενετία Ηγουμενίτσα Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Βενετία Ηγουμενίτσα; Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Βενετία Ηγουμενίτσα.