Δρομολόγια Πλοίων από Φολέγανδρος προς Σίφνος

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Φολέγανδρος-Σίφνος.ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΠΛΟΙΟ
Δευτέρα14:40 – 16:40Φολέγανδρος – ΣίφνοςSEA JETSSUPERJET
Τρίτη10:05 – 14:00Φολέγανδρος – ΣίφνοςZANTE FERRIESDIONISIOS SOLOMOS
Τρίτη14:40 – 16:40Φολέγανδρος – ΣίφνοςSEA JETSSEAJET-2
Τετάρτη14:40 – 16:40Φολέγανδρος – ΣίφνοςSEA JETSSEAJET-2
Πέμπτη10:05 – 14:00Φολέγανδρος – ΣίφνοςZANTE FERRIESDIONISIOS SOLOMOS
Πέμπτη14:40 – 16:40Φολέγανδρος – ΣίφνοςSEA JETSSEAJET-2
Παρασκευή14:40 – 16:40Φολέγανδρος – ΣίφνοςSEA JETSSEAJET2
Σάββατο14:40 – 16:40Φολέγανδρος – ΣίφνοςSEA JETSSEAJET2
Κυριακή10:05 – 14:00Φολέγανδρος – ΣίφνοςZANTE FERRIESDIONISIOS SOLOMOS
Κυριακή14:40 – 16:40Φολέγανδρος – ΣίφνοςSEA JETSSEAJET2


*Ο πίνακας δρομολογίων είναι προσωρινά μη διαθέσιμος. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια για Σίφνο, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Φολέγανδρος-Σίφνος Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Φολέγανδρος-Σίφνος εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Φολέγανδρος-Σίφνος Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Φολέγανδρος-Σίφνος εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Φολέγανδρος-Σίφνος κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Φολέγανδρος Σίφνος Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Φολέγανδρος Σίφνος; Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Φολέγανδρος Σίφνος.

0/5 (0 Reviews)