Δρομολόγια Πλοίων από Δονούσα προς Νάξος

[rev_slider homepage]

Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα ωράρια, τα πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τις τιμές τη διάρκεια ταξιδιού και την απόσταση για το δρομολόγιο Δονούσα-Νάξος.

ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΦΙΞΗΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΠΛΟΙΟ
Δευτέρα08:25 – 12:05Δονούσα – ΝάξοςΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕEXPRESS SKOPELITIS
Δευτέρα13:45 – 19:15Δονούσα – ΝάξοςSEA JETSAQUA JEWEL
Τρίτη07:50 – 09:00Δονούσα – ΝάξοςBLUE STAR FERRIESBLUE STAR NAXOS
Τετάρτη08:25 – 12:05Δονούσα – ΝάξοςΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕEXPRESS SKOPELITIS
Πέμπτη07:50 – 09:00Δονούσα – ΝάξοςBLUE STAR FERRIESBLUE STAR NAXOS
Παρασκευή07:50 – 09:00Δονούσα – ΝάξοςBLUE STAR FERRIESBLUE STAR NAXOS
Σάββατο08:25 – 12:05Δονούσα – ΝάξοςΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕEXPRESS SKOPELITIS

*Τα δρομολόγια πλοίων ενδέχεται να έχουν υποστεί αλλαγές. Για να βρείτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε & να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισητήρια για Νάξο, κάντε αναζήτηση στην φόρμα του bookferry.gr που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Δονούσα-Νάξος Τιμές Πλοίων & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Δονούσα-Νάξος εξαρτώνται από τον τύπο πλοίου που θα επιλέξετε καθώς και από το αν θα μεταφέρετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και τυχόν προσφορές για το δρομολόγιο.

Δονούσα-Νάξος Διάρκεια Ταξιδιού

Το πόση ώρα είναι η διάρκεια του ταξιδιού για το δρομολόγιο Δονούσα-Νάξος εξαρτάται από τον τύπο πλοίου τον οποίο θα επιλέξετε. Το συμβατικό πλοίο για το Δονούσα-Νάξος κάνει περισσότερη ώρα ενώ αν επιλέξετε γρήγορο πλοίο ή τύπου καταμαράν ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.

Δονούσα Νάξος Τιμή Εισιτηρίων Αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια πλοίου για μεταφορά αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Δονούσα Νάξος; Η τιμή των εισιτηρίων εξαρτάται από την εταιρεία καθώς και το είδος ferry που θα επιλέξετε (συμβατικό ή τύπου highspeed). Ελέγξτε τις επιλογές που σας προσφέρει ή κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση για το δρομολόγιο Δονούσα Νάξος.

0/5 (0 Reviews)