Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Βόλο, το κόσμημα του Παγασητικού!

Ο Βόλος είναι μια από τις πολύ σύγχρονες πόλεις της χώρας, με ξεχωριστή γοητεία, χτισμένη στο μυχό του Παγασητικού κόλπου και απλωμένη ως το Πήλιο. Κατά την επίσκεψή σας στην πόλη θα σας συνεπάρουν τα πανέμορφα νεοκλασικά κτήρια, τα πάρκα και το πράσινο που βρίσκεται σε όλη την πόλη, οι πεζόδρομοι και οι πλατείες με τα εμπορικά καταστήματα. Κατά την νυχτερινή σας έξοδο έχετε πάρα πολλές επιλογές διασκέδασης ανάμεσα σε ψαροταβέρνες, τσιπουράδικα, μεζεδοπωλεία, και καφέ ή μπαρ για μια πιο έντονη νύχτα. Η πόλη του Βόλου είναι ένα πολύ σημαντικό βιομηχανικό κέντρο και το λιμάνι έχει πολύ έντονη εμπορική και αλιευτική κίνηση καθώς προσελκύει επιβατικά και εκδρομικά σκάφη, κρουαζιερόπλοια που δένουν στο λιμάνι και γενικότερα αποτελεί αφετηρία για εκδρομές σε περιοχές εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς και μεγάλης ιστορικής αξίας. Η αξιοσημείωτη πολιτιστική δραστηριότητα και η ζωντανή πανεπιστημιακή κοινότητα συμπληρώνουν την εικόνα της πόλης.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Βόλο και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στον Βόλο
Για να πάτε στον Βόλο μπορείτε να επιλέξετε το οδικό δίκτυο της Ελλάδος με το δικό σας όχημα. Υπάρχουν επίσης πολλά δρομολόγια ΚΤΕΛ ή αστικών λεωφορείων που θα σας μεταφέρουν μέχρι και το λιμάνι. Τέλος, υπάρχουν αρκετά τοπικά ταξί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις μετακινήσεις σας εντός της πόλης.
Λιμάνι Βόλου (VOL)
Το λιμάνι του Βόλου εδραιώθηκε το 1893 και σήμερα είναι ένα από τα πιο σημαντικά μεταφορικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Λόγω του σημείου στο οποίο βρίσκεται, αποτελεί την ανατολική πύλη η οποία συνδέει την Ελλάδα με την Ευρωπαϊκή Ένωση τόσο σε τουρισμό όσο και στην εμπορευματική κίνηση.
Σύνδεση Βόλου με άλλα νησιά (λιμάνια)
Το λιμάνι του Βόλου συνδέεται ακτοπλοϊκά με την Σκιάθο, την Αλόννησο και την Σκόπελο.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Οι συγκοινωνίες στον Βόλο είναι πολύ καλές και δεν θα ταλαιπωρηθείτε καθόλου. Υπάρχει ένα άρτιο δίκτυο αστικών λεωφορείων που θα σας μεταφέρουν σε όλες τις περιοχές της Πόλης με αρκετά δρομολόγια μέσα στην ημέρα. Επίσης, αν δεν έχετε ιδιωτικό μεταφορικό μέσο, μπορείτε να επιλέξετε και τα αστικά ταξί που θα σας εξυπηρετήσουν γρήγορα και άνετα.

Online κρατήσεις εισιτηρίων για Βόλο

Για να βρείτε και να κλείσετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Βόλο χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Βόλο

    • Βόλος – Σκιάθος

    • Βόλος – Αλόννησος

    • Βόλος – Σκόπελος