Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη, την πανέμορφη συμπρωτεύουσα!

Στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε μερικά από τα πιο σπουδαία μνημεία και αξιοθέατα της Ελλάδος από την Αρχαία Ελλάδα έως και την Βυζαντινή εποχή. Το πιο γνωστό μνημείο είναι ο Λευκός Πύργος που αποτελεί και σημείο αναφοράς της πόλης. Επίσης, θα βρείτε την Αψίδα του Γαλέριου, την εκκλησία του Αγ. Δημητρίου και πολλά άλλα εξίσου σημαντικά μουσεία. Εάν βρεθείτε στην Θεσσαλονίκη τους καλοκαιρινούς μήνες μην διστάσετε να επισκεφθείτε μερικές από τις πανέμορφες παραλίες όπως είναι η Περαία, η Επανομή, η Αγία Τριάδα και η παραλία της Ασπροβάλτας. Εκτός όμως από τα ιστορικά μνημεία και τις πανέμορφες παραλίες, στην Θεσσαλονίκη υπάρχει πάρα πολύ έντονη νυχτερινή ζωή έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη δεν σταματά ποτέ, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν όλοι όσοι ζουν, σπουδάζουν ή απλώς επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη έστω και για μια φορά στη ζωή τους με άπλετα μπαρ, κλαμπς και εστιατόρια για όλες τις διαθέσεις.

Στο bookferry.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη και να κάνετε άμεσα online κράτηση με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς θα πάτε στην Θεσσαλονίκη
Στην Θεσσαλονίκη μπορείτε να φτάσετε από σχεδόν οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας οδικώς, αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς. Στην συμπρωτεύουσα υπάρχει ένα άρτιο δίκτυο κυκλοφορίας που συνδέει την πόλη με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα 24 ώρες το 24ωρο.
Λιμάνι Θεσσαλονίκης (SKG)
Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης δεσπόζει στον Θερμαϊκό Κόλπο και αποτελεί έναν εξαιρετικά σημαντικό γεωγραφικό ρόλο για το εμπόριο της περιοχής. Εξυπηρετεί την εγχώρια αγορά αλλά χρησιμοποιείται και ως κόμβος διανομής για τις κοντινές αγορές λόγω του διευρυμένου δικτύου μεταφορών που έχει. Το συγκεκριμένο λιμάνι υπάρχει από περίπου το 315 π.χ. και έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο ανά τους αιώνες σε ότι αφορά την γεωπολιτική θέση, το εμπόριο και την οικονομία της πόλης.
Σύνδεση Θεσσαλονίκης με άλλα νησιά (λιμάνια)
Η Θεσσαλονίκη συνδέεται ακτοπλοϊκά με τον Πειραιά, την Κέρκυρα, το Ηράκλειο, την Λέσβο, την Λήμνο, την Ρόδο, την Σάμο, τα Χανιά και την Χίο.
Συγκοινωνίες - Μετακινήσεις
Αναφορικά με τις συγκοινωνίες που θα χρειαστείτε για να φτάσετε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης οι επιλογές σας είναι πάρα πολλές. Μπορείτε να πάρετε ΚΤΕΛ, αστικά λεωφορεία, τρένο ή και ταξί. Αν ταξιδεύετε από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για κάποιο νησί, μπορείτε να πάτε και με το δικό σας μεταφορικό μέσο!

Online κρατήσεις εισιτηρίων για Θεσσαλονίκη

Για να βρείτε και να κλείσετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του bookferry.gr και επιλέξτε το λιμάνι αναχώρησης καθώς και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Ακτοπλοϊκές Εταιρίες για Θεσσαλονίκη

  • Θεσσαλονίκη – Πειραιάς

  • Θεσσαλονίκη – Κέρκυρα

  • Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο

  • Θεσσαλονίκη – Λέσβος

  • Θεσσαλονίκη – Λήμνος

  • Θεσσαλονίκη – Ρόδος

  • Θεσσαλονίκη – Σάμος

  • Θεσσαλονίκη – Χανιά

  • Θεσσαλονίκη – Χίος